Ibanez Rga7!

E

Episode13

Arkadaşlar bu sıralar ucuz 7 telli arayışına girdim.Rg2550 kullanıyorum.Metal müzikle haşır neşirim All shall perishte Francesco Rga7 falan kullanıyor hatta şu Ibanezın 30 perdeli gitarının tanıtımını da o yapmıştı 8 telli Ibanezide var ama modelini bilmiyorum zaten ritm gitarcı da 7-8 telli Ibanez kullanıyor ayrıca Trivium da bir önceki albümde 7 telli dean falan kullanmıştı kısacası çok merak ediyorum.Ucuzundan bir tane kapıp denemek istiyorum belki elimdeki Rg2550 ye bile gerek kalmaz satarım diye düşünmeye başladım.

Gel gelelim Rga7 denen model ile ilgili bizim Türk forumlarında hiç bir bilgi bulamadım.Mydukkan zuhal pera vs her zıkkım satıyor gitarı ama ne almak isteyen ne satan ne kullanan nede yorum var.

Gitar maun ve sabit köprü beğenimi kazandı ama hiç bir yerde yok sanırım tek yol Rg7321 gibi gözüküyor.2. elleri 500 civarı bulunuyor denemek için alınabilir diye düşünüyorum.Uzun oldu biraz.. Bu konuda sohbet edecek arkadaşları beklerim.Schecter da çok tavsiye edilmiş forumda 7 tellileri araştırdım ama Ibaneze daha yakınım kullandığım için bilemedim..
 
birçok markanın 7 tellisi var ama hepsinden bekledigini alamasın öncelikle ne istedigini çok iyi belirlemen gerek ondan sonra beklentilerin dogrultusunda gitar almandır death core tarzı yapcaksan kirli ve saglam soundlar elde etmek istiyorsan baritone gitarlar en iyisidir eger tamamen 7 telli yada 8 telli çalma gibi bir düşüncen varsa
agile markasına bakabilirsin schecter lar iyidir ama sapları kalın ibanezlerin üzerlerindeki stok manyetikler iyi olmuyor modifiye şart eger 1 kere almak istiyorum ve çok memnun kalmak istiyorum diyosan 1 2 tane önerim olcak schecter hellreiser c7 ltd sc607 baritone ibanez rg1527
 
Floyd rose kesinlikle istemiyorum agile satan bir arkadaşta kullanması zor henüz çok aşmış değilsen sana pek yararı olmaz bu gitarın dedi.

Rga7 hakkında bir şeyler bilen var mı?
 
Onu bilmiyorum da sabit köprü 7 telli istiyorsan düşünmeden Schecter Hellraiser 7 al bence. Gerek görüntüsü gerek tonu ciddi güzel alet. Maun gitar. Biraz daha para biriktirip bunu al, pişman olmazsın.
 
Geri
Üst