motu audio intefaces hakkında soru

P

Prorec

Arkadaşlar motu audio interface almak istiyorum çok çeşitli ses kartları var bilginiz varsa motunun performansı nasıldır.Yada eşdeğer başka alternatifler varmıdır bu arada elimde ART prochannel tube preamp var bununla entegrasyon nasıl olur iyi olurmu acaba teşekkurler.
 
Ses kartıyla iligli ihtiyacın nedir, kaç kanal, ne kaydedeceksin vs. Ve bütçe de önemli.

Entegrasyon ile ilgili bir sorun oalcağını sanmıyorum herhangi bir kartta tabi, sonucda bir pre her zaman bir predir. İnput de hep aynı input. ;)
 
Motular gayet kaliteli audio interfaceler. Güzel conventerlar, sorunsuz driverlar, düzgün bir worldclock vs vs...

Aynı şekilde biraz daha para verip Digi 002 de alabilirsin. Bir de onu düşün.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Ben studyomda aynı anda 8 yada daha fazla kayıt yapabileceğim bir kart arıyorum. Fiyat konusunda endişem yok yalnızca aldığım kart gerçekten çok iyi bir album soundu alabileceğim bir kart olmalı condenser mic kullanacağım için mümkün olduğunca fazla preampları ve fantom poweri olan bir karta ihtiyacım var digi oo2 rack bu aşamada benim için uygun değil sanıyorum tabiki ses katrının preampları mükemmel olmalı tabiki olabiliyor ise aynı zamanda konvertor kalitesi çok önemli olmazsa ekstra apogee düşünüyorum nasıl olur tabiki düşüncelerinizi aldıktan sonra karar vericem aynı zamanda driverları çok önemli yani öyle bir kart istiyorumki bu alternatiflerde problem yaşamamalıyım.teşekkür ederim .
 
Kafanı conventorlar'a fazla takma. İlk endişen stüdyo'nun noise floor'unu düşürmek olsun. Apogee ile Digi arasında fark olsun istiyorsan elektrik sisteminede çekidüzen vermen gerekir.

Alacağın ses kartının mic pre leri ne derece tatminkar olacak ? Eğer bütçeni mantıklı kullanırsan 8 kanalından birinde ciddi kalitede güzel bir mic preamp ve canavar bir mikrofon'a sahip olup onu favori kanalın yaparsın. Geri kalan kanallar için on-board mic preamp'lerini yada alabileceğin 8 in 1 bir çözüm ile halledebilirsin.

Albüm sound'u tartışmalı bir kavram. Hassas ekipmanın hassas bir mekanda, mükemmel kondisyonda kullanılmasıyla ele geçen birşey. Sinyal zincirindeki en zayıf halkan senin kaliteni belirler. Bu sebepten dikkat et. Herkesin gönlünde bir apogee yatar, ama işine yaramıyacaksa gönlünde yatacağına rack'in de yatar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
tamam ama bende zaten 1 kanal için art tube prochannel var comp/eq/pre ondan çok memnunum denedinizmi hiç soundunu nasıl buluyosunuz. preamp çözümünde focusrite octopre nasıl bir alternatif olabilir benim için artı içine digital bor takıp motuya entegre etsem preamp sorunu çözülürmü ayrica ben bursa senfoni orkestrasında kayıt alıcam o yüzden her kanalda iyi kalite istiyorum.
 
Aman Ozan ım biliyorsun Mahcem in başından geçenleri bu Q10 larla,ne uğraşmıştı driverlarla vs lerle arkadaş hiç uğraşmiym diyor bence hiç o girmesin,bir sürüde negatif feedback var alete kimisi harika derken kimisi ne yaptıysam ettiysem olduramadım diyor Özkan Uğur abi gibi :) Bence ilk seçeneklere yoğunlaşsın.Aardvarq battı hem biliyorsun,Motu-Digi dimdik sağlam firmalar hiç olmazsa aldığında ne geleceğini biliyorsun kafan rahat olur,arkadaşım birde Rme firmasının Fireface 800 adlı bir modeli var süper bir olay bir göz atabilirsin internetten detaylarına,bunlar hep üç aşağı beş yukarı aynı scala da aletler,yanlız bu fireface 800 adından anlaşılacağı gibi yeni Firewire 800 teknolojisini kullanıyor.Kolay gelsin.
 
Geri
Üst