Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

alpersahin38'e ''Boss me - 50'' gönderdim parayı hemen gönderdi.
takas olarak gönderdiği pedalda çok temizdi dediği gibi.Çok güzel paketlemiş gören c4 felan sandı ama süperdi yani:)kendisine burdan da ayrıca çok teşekkür ediyorum güveni için.

Vodka ''312'' nickli arkadaşla da gitar takası yaptık.Çok iyi bir insan kendisine sonuna kadar kefil olabilirim.Eğlenceli bir alışveriş oldu kendisine 2 adette hazır çorba hediye ettim ne alakaysa:)

woody nickli arkadaşa cort x 6 mı gönderdim satış sırasında çok ilgilendi.inşallah işini görmüştür.Kendisine güveni için teşekkür ediyorum
 
dimarzio nickli arkadaştan md-2 satın aldım, ürün gayet temiz. tek problem kargonun adresimi bulamamış olmasıydı, onu da şubeye gidip hallettim. bu ne onun ne de benim hatam. gayet güvenilir bi arkadaş. teşekkürler dimarzio =)
 
behicayhan demiş ki:
GökhanA nicki Gökhan arkadaşımla ikinci kez alış veriş yaptık.Aldığım ürünlerden çok memnunun.Kendisinin ilgiside övgüye değer gerçekten.Umarım her alış verişim böyle keyifli olur.

Teşekkür ederim Behiç. Ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum. Ürünlerini güle güle kullan.
 
Konsepto nickli arkadaş ile gitarlarımızı takasladık.Alışveriş bir yana inanılmaz samimi ve keyifli bir sohbet oldu.Kendisine bu içtenliği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Herkes böyle doğru insanlarla alışveriş yapmalı.
 
"behicayhan","eserdural" nickli arkadaşlarla iki ayrı alış-veriş yaptım.Her ikisinede anlayışları ve iyi niyetlerinden ötürü bir kez daha teşekkür etmek isterim.

Sevgiler.
 
insistence adlı arkadaş gitarı bir hafta içinde alacağını söyleyip,gitarın teslimi için buluşma ayarlayıp beni 2 saat buz gibi soğukta bekletip alışverişi gerçekleştirmemiştir.o günden sonra da ne telefonlara cevap vermiş ne de msn e girmiştir.bilginize
 
persembe nickli arkadaşımdan cort gb75 almış bulunmaktayım. Çok yardım sever ve iyi niyetli bir arkadaşımızdır. Bu güzel alışveriş için kendisine teşekkür ederim. nice alışverişlere.
 
deyth nickli arkadaşla elektronik davul alışverişi yaptık.sorunsuz.güvenebilirsiniz.
hatırlayabildiğim kadarıyla sorunsuz alışveriş yaptığım isimler şu şekilde:

BITIX
slipknot777
oyuncakdunya
Acidrock
olemp
uurdmc
keni
Dave_Mustaine64
shnicx
comprehension
racer-x
gigadeth
tonguch
deyht
mosso
NomAmor
 
Ant Balcı nickli ve isimli arkadaş iyi niyetli ,ilgili ve dürüst bir satıcı.Kendisinden fil pedalboard ve aparatlarını aldım,tekrar teşekkürler iyi satışlar..
 
Lagosis nickli eleman iki kere kendisi gitarlarıma takas teklif etti ikisindede anlaştık dememize rağmen son anda birinde haber vermeden birindede geç vererek vazgeçti.ne istediğini bilmeyen ciddiyetsiz bi eleman sizdede bir teklifi olursa fazla cidiye almayın derim

bu arada okanselcuk,bloodantem,mabel60,ender çürük(nickini unuttum) adlı arkadaşlarla geçen hafta güzel alışverişler yaptık güvenebilirsiniz
 
Sheliakonur nickli arkadaştan geçen hafta gigbag aldım. Ürünü kargoya verdikten 1 gün sonra parasını yatırmama rağmen hiç negatif tepki almadım.. Aakadaşa kesinlikle güvenebilirsiniz. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
 
behicayhan çok süper bir arkadaştır. 3. alışverişimizi tamamladık. Herşekilde gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Güle güle kullan Behiç.
 
GokhanA demiş ki:
Sheliakonur ile sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdim. Güvenilir, sözünün eri bir arkadaştır. Aldığı ürünleri güle güle kullansın.

Çok teşekkür ederim her şey için.

Kendisi çok iyi niyetli, yardım sever, pozitif bir insandır. Bir özel mesaj gönderdim, bir konu hakkında özür dilemek için. Kusura bakmayın tekrardan.

Yine görüşmek üzere, başka bir alış verişte.
 
'hard-bira' dan ile alışverişimiz oldu. Sorunsuzdu ve hızlıydı teşekkürler.
'oonur808' a marshall mg 15 dfx sattım ancak bir türlü kargolayamadım, çok mahçubum yarın ilk işim kargo olacak özür diliyorum.
'gepettho' ya da keman yolladım, çok teşekkür ediyorum ona da. bu hikayeden ptt kargoya güvenilmeyeceği sonucunu çıkardım ayrıca. ama tekrar teşekkürler gepettho ya bunca uğraştığı için.
bir de hafta içinde özgün den veya özgürden :D
 
reddiye demiş ki:
bu hikayeden ptt kargoya güvenilmeyeceği sonucunu çıkardım ayrıca.

Ptt kargo İstanbul Beykoz'dan 4.Levent'e yani FSM köprüsünün iki ayağı arasındaki mesafede teslimatı tam 7 günde yapmıştır. Hızlı yürüyen bir insan eliyle bir saatte teslim edebilirdi. Aklınızda bulunsun.
 
Geri
Üst