mesajları kim siler ? ben silmem kusura bamya 🙂Eminimki bir kaç gün sonra arkadaş ortaya çıkacak, araya birileri girecek, paralar geri ödenecek, sonra bütün mesajlar silinecek. Yaptığı gene yanına kar kalacak...
''SaVcı Bey'' derim beni tehdit mi edeceğini düşünüyor 🙂Paranızı geri vericem ama mesajlar silinsin diyecek. "Parayı istemiyorum, mesajlar kalsın" diyecek olanınız var mı? 🙂
Ben teşekkür ederim. @egehanbirge 'de oldukça sözüne ve alışverişine güvenilir biri.@crushhh ile takas yoluyla gerçekleştirdiğim alışverişimden çok memnun kaldım ,burdan da teşekkür ediyorum tekar 🙂
Aynı şekilde @dubidakka ile çok güzel ve sorunsuz alışveriş gerçekleştirdik hocamla. Kendisine burdan güvenilirliği , kargo konusundaki hassasiyeti için bir kerede daha teşekkür ederim.@crushhh ile gayet güzel ve güvenli alışveriş yaptık selamlar olsun 🙂
Ben teşekkür ederim. Güzel günlerde kullan. 🙂@anatolia999 ile gibson burstbucker set alışverişi yaptık. Kendisine buradan paketlemede gösterdiği hassasiyetten oturu teşekkür ediyorum. Paketi 15dkda ancak tamamiyle acabildim 🙂
ayrica bana uygun kargoya vermek icin de epey yurudu, ayaklarina saglik. Guzel alisveristi.
@laylaylomit oldukca dakik, sozune guvenilir biridir. Iyi gunlerde kullan Mithat.