Cort G110 + 10w Amfi - Fiyatı Iyimi?

Cort G110 + 10w Anfi 280 TL

  • Güzel,tavsiye ederim.

    Oylar: 3 42.9%
  • Kötü,tavsiye etmem.

    Oylar: 4 57.1%

  • Toplam oy veren
    7
Sahte mi değil mi konusundaki sorunu diğer konuda yanıtladım..
Fiyat normaldir. Ayrıca bu gitarı almayı düşünüyorsanız yenisinizdir :) Şöyle bir şey diyim bende hiç cort kullanmadım fakat bende Cort'a karşı bir antipati var.. Ama şu var ki ibanez ile cort aynı fabrikada üretiliyor. Bir tuşla biri cort biri ibanez oluyor yani ;) Dediğim gibi yeni başlıyorsan bu gitar seni işi kapana kadar götürür.. Zamanı geldiğinde yeni arayışlara gireceksindir o zaman bir çaresine bakarsın :)
 
Cort'un ucuz gitarları candır, amfinin markası ne ona göre bi şey diyim, çünkü G210lar bile sahibinden.com'da 160'a gidiyo, 120 TLye nası bi amfiymiş bakalım bu. :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
çok teşekkür ederim yardımın için.
yeni sayılmam gitar konusunda fakat artık elektroya geçmek istiyorum hep klasik çalıyordum.
bu konuda yeni olacağım.teşekkürler. :)
 
Cabwaystar
illiom06

sizlere bir sorum olacak 100-300 TL arası bir amfi önerebilirmisiniz.
ben alacağım amfiyi konser ve benzeri yerlerde kullanmayacağım sadece çalacağım parçalara çalışmak için arıyorum.
konserlerde kullanmam için amfim var.(Marshall jtm 310)
Fakat bulunduğum şehirde değil.cevaplarınızı bekliyorum.
 
:) birde amfi sizce nasıl görüşünüzü merak ettim :)
Ampteq lg10 10w

Açıkçası bu amfiye iyi denilemez. Fakat evde kullanacakmışsınız.. Eğer temiz ise, ses konusunda da bir problem yoksa neden olmasın derim.. Tekrar belirtiyorum elektro konusunda acemiliğinizi attığınızda zaten bu gitar ile amfi ne olursa olsun size yetmeyecektir.. Yani 10wattlık Marshall alsanız çok daha tatmin edici olur fakat daha sonradan daha iyisini isteyeceksinizdir :)
 
Bence o amfiyi sakın alma hiç kullanmadım kullanan arkadaşlarımda hıc memnum degil biraz daha dayan 8-10wmarshall al o seni daha tatmin eder diye dusunuyorum :)
 
2 wattlık olanını alsın ama adam gibi bi şey alsın yani. Marshall çok mu adam gibi derseniz en azından ikinci el olarak satılma imkanı var. ;)
kesinlikle katılıyorum. Ekipman alırken böyle çöp şeyler değil de, ileride level atladiğinda senin gibi yeni başlayanlara rahatlıkla elinden çıkartabileceğin model ve markalara yönel. Bu amfiyi alır, çöpe atarsın. Alıcısı vs. çıkmaz. Bana kalırsa biraz daha para biriktir. O paraya sadece gitar, daha sonra da düzgün bir amfi al ki hem kulakların körelmesin, hem çaldıkça zevke gel. Çünkü maalesef müzik işi ekipman demektir. Duyduğun ses ne kadar temizse müziği o kadar sever, üstüne düşersin. bir laf vardır; ne kadar pound, o kadar sound.

Gitar konusuna gelince Seni bayaği bir süre idare eder. Çünkü yeni başlıyorsun anladiğim kadarı ile.
 
Geri
Üst