gamları nasıl ögrenebilirim

arkadaşım gamları bence siteden gitarprodan falan öğrensen de bazı konularda yetersiz kalabilirsin, parmak yerleri, geçişler gibi notalar üzerindeki teknikleri aşama aşama ciddiyetle öğrenmek için birinden ders almanı öneririm. Bazı ritmler de vardır ki dinleyerek değil, görerek, hatta hissederek elde edilir. Bu yüzden ben bu işin hakkını vereceğim dersen git birinden öğren.
 
Ben de bir soru sorayım .Bu gamların hangisi en başta bize lazım olacak genelde power chord (5)lu parçalarda solo atmak isteyen birisi için.Pentatonic minor mü major mü?Birisi Am veya A5 ... ritim atarken oturup kafanıza göre solo atabilecek derecede bidiğiniz gamlar hangileri ?
 
Arakdaşım boşuna kendini bu kadar kasma. Biraz cebini kas git sağlam birinden ders al. Daha hızlı ve düzenli öğrenirsin. Ayrıca kafanda çok fazla soru birikmez. Hatta gün gelir sorulardan gitarı alıp duvarda bile kırabilirsin. Mesela bende senin gibi internetten filan araştırdım cart curt 1 yılım boşuna gitti. Belki boşuna değil. Yani bir çok parçanın soloları hariç çalabiliyorum powerları filan ama hem tam çalamıyorum çünkü solo yok (Hızlı sololardan bahsediyorum - basit olanlar değil) vede profesyonel değilim. Hepsini bir tarafa koy bir tane gam bilmiyorum. Yada teknik. Sonra ne yaptım az kalsın gitarı duvarda parçalıyordum. Kafam da bin tane soru birikmiş. Baktım olacagı yok öğrenci oldugum halde sigaramdan kıstım yemeğimden kıstım gitar dersleri almaya başladım. Ki inan bana 1.5 yıl evvel başlamadıgım için çok pişmanım. Kolay gelsin.
 
Geri
Üst