MehmetŞenolŞişli (MÞÞ)

kitabını çıkmadan alma keyfini yaşıyorum.marcio nobre'ye diye yazması beni bir galatasaraylı olarak üzsede kitabın tasarımı ve içeriği ile göz doldurucu olduğunu söyleyebilirim.15 mayıs'dan sonra dağıtılmasını bekliyor mehmet abi.
kitabevlerini rahatsız etmeye başlayabilirsiniz
 
MŞŞ 27 Mayıs 2006 Cumartesi Saat:15.00'te “Şarkı Yazarlığı” ile ilgili Modern Müzik Akademisi'nde söyleşi yapacak.

MODERN MÜZİK AKADEMİSİ

İnönü Mahallesi Yeni Nalbant Sokak No:31 Elmadağ 34373 İstanbul

Tel. 0212 291 06 33-34

Ayrıntılı bilgi için M$$ forumlarını ziyaret edebilirsiniz.
 
Eğer söyleşiye gelemiyorsanız sorularınızı buraya yazabilirsiniz... Albüm dahil aklınıza gelebilecek her soruyu MŞŞ'ye soracağım... Bunun için bol bol vaktimiz olacak... Cevapları da bu başlıktan size iletirim... ;)
 
Dün İstanbul'da Modern Muzik Akademisi'nde gerçekleştirilen söyleşi gerçekten kaçırılmayacak bir fırsattı...

M$$ Elmadağ'daki MMA Konser salonunda şarkı sözü yazarlığı üzerine yaptığı sohbette kendine has üslubu ile şarkı sözü yazarlığının ne olduğunu ve olmadığını anlattı dinleyenlerine...

Şarkı sözü yazmanın bir tekniği olmadığı gerçeğinden yola çıkılarak soru cevap şeklinde geçen sohbet de ortam oldukça sıcaktı. M$$ kendisi, şarkı sözü yazarlığı, bestecilik ve eski grubu Kargo hakkında da sorulan sorulara cevap verdi. Şair söyleşiden sonra söyleşiye katılan arkadaşlara "Bahar Artıkları"nı imzalayarak hediye etti...

Söyleşiden bir resim:

mss-mma1.jpg
 
bu bilgiler güzel, aslında bu adam underground kalsın hep böyle, yoksa herkes anlayamayacak ve ne diyor bu adam bea diye beyinleri yanmış şekilde dolaşacaklar ortalıkta :D
 
M$$ dostlarına, takipçilerine ve O'na gönülden bağlı olanlara bir güzel haber vereyim:

program akışında bir değişiklik olmaz ise:

Mehmet Şenol Şişli 14 TEMMUZ 2006 CUMA günü saat 21:00'de AÇIK RADYO'nun canlı yayın konuğu olacak.

programa telefonla bağlanmak mümkün...
Açık Radyo frekans: FM bandı 94.4..
 
üzücü haberler...

Mehmet Şenol Şişli solo albüm ve Sayıklayanlar albümü çalışmalarına son verdi. MŞŞ albüm çıkarmayacak arkadaşlar. Kesmeşeker ile olan birliktelik ise sürüyor. Grubun best of albümü için önümüzdeki hafta stüdyo çalışmaları başlıyor.
 
MŞŞ, GAIA yayınlarını kapatma kararı aldı. Yayınevi bu ay sonu kapanıyor.

Şairin son kitabı Bahar Artıkları ile ilk kitabı ŞUA'nın dağıtımı (veya satışı) www.MehmetSenolSisli.Net'den yapılacaktır..
 
Mehmet Şenol Şişli ile geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Angelus ve ben Mehmetsenolsisli.net web sitesi ve MŞŞ takipçileri için özel bir görüşme yaptık. Bu görüşme sonucunda şair bize güzel ve herkesi heyecanlandıracak bazı haberler verdi. Ancak bu haberler içerisinde "ihtimal" olan bölümler var. Bunları sevenlerine duyurmak istemiyor doğal olarak. Bence de "beklenti" içerisinde olmak her zaman güzel sonuçlar doğrumayabilir. Bu sebeple bunun dışında kalan şeylerden bahsedelim... ;)

MŞŞ kendi solo projelerini bildiğiniz gibi iptal etmişti. Bunu da size duyurmuştuk. Bu projeler iptal oldu ama solo olarak iptal oldular... MŞŞ şimdi adı yakında açıklanacak bir grup ile yeniden bu albüm çalışmalarına başladı. Yani solo olarak başlayan bu albüm bir grup albümü oluyor. Grubun adı henüz belli değil çünkü sağlam adımlar ile ilerlemek istiyor şair. Bu sebeple en iyi seçeneği gerekirse üzerinde uzun uzun düşünerek ve tartışarak seçmek istiyorlar...

Albümdeki tüm söz ve müzikler MŞŞ'ye ait olacak. MŞŞ'nin bir önceki solo albümünde yer alan tüm parçalar bu albümde olacak. Bunlara ilaveler de yapılacak (yapılıyor...) Bu albüm ile beraber Bahar Artıkları da artık satışa çıkacak. Yani MŞŞ ilk etapta 2 koldan bizimle olacak. Bu albüm şuan üzerinde çalışılan Kesmeşeker Best Of albümünden sonraki bir tarihte bizlerle olacak. Umudumuz ve çalışmalar bu yönde... :)

Albümün ve MŞŞ'nin en kısa zamanda bizlerle olmasını diliyoruz heyecan içerisinde bekliyoruz MŞŞ'ye gönülden bağlı olanlar olarak...
 
Evet bAdlikamiri'nin de belirttiği gibi haftasonu www.MehmetSenolSisli.Net adına MŞŞ ile kısa ama öz bir konuşma yapma şansına sahip olduk. Kendisi MŞŞ'nin müzik kariyeri ile ilgili öğrendiklerimizi sizlere ulaştırmış. Ben ise daha çok Kargo ile olan dava ile ilgili bilgi almaya çalıştım. Kafasında tam olarak netlik kazanmasa da (belkide beklentilerin olmasından korktuğu için) bize az da olsa açıklama yapmaktan kaçmadı.

"para ile ilgili hiçbir beklentim yok" açıklamasını ısrarla bastıran MŞŞ, dava sürecinde yapılan görüşmelere sonrası davayı geri çekme "ihtimali"nin olduğunu, bazı parçaların kendisinden izin alınması halinde konserlerde çalınabileceğini de belirtti. Tek beklentisinin ise yapılan açıklamaların haksız olduğunun kabul edilmesi olduğunı söyledi.

Umarım bazı kişiler bu açıklamalardan sonra kayıtsız şartsız MŞŞ düşmanlığına son verip onu anlamaya çalışacaktır.
 
Mehmet Şenol Şişli bu hafta Basgitarist.com sitesine bir röportaj verecek.
Basgitarist.com sitesinde yer alan bilgiler şöyle:


Mehmet Şenol Şişli Röportajı Yakında Basgitarist.com'da!
Tarih: 11.10.2006 Saat: 18:08 Gönderen: sertacekiz

Kargo grubunun kurucularından,ünlü bas gitarist ve söz yazarı,şimdilerde vasıflarına Modern Müzik Akademisinde eğitmenliği de katan Mehmet Şenol Şişli ile keyifli söyleşimiz pek yakında MP 3 formatında sitemizde..

Mehmet Şenol Şişli Röportajı Yakında Basgitarist.com'da!

Kargo grubunun kurucularından,ünlü bas gitarist ve söz yazarı,şimdilerde vasıflarına Modern Müzik Akademisinde eğitmenliği de katan Mehmet Şenol Şişli ile Kargo yılları,Bas gitarlar,Son projesi,Söz yazarlığı ve daha bir çok konu hakkında yaptığımız söyleşiyi pek yakında sitemizden sesli olarak dinleyip,bilgisayarlarınıza Mp 3 formatında indirebileceksiniz.Mehmet Şenol Hakkında detaylı bilgi : http://www.mehmetsenolsisli.net/

Bu keyifli röportajı kaçırmayın..
 
1baharartiklari3.jpg

Mehmet Şenol Şişli'nin dağıtım sorunları yüzünden ulaşılamayan 2. Kitabı Bahar Artıkları'nın satışı ve dağıtımı Mehmetsenolsisli.net üzerinden yapılmaktadır...

Ayrıntılı bilgi için ziyaret edeceğiniz sayfa:
http://www.mehmetsenolsisli.net/forum/showthread.php?t=105

Kitabın normal kapak rengi Beyazdır. Ancak şair İnternet üzerinden ilk kitabı almak isteyenlere bir özel uygulama yapmak istemiş ve Mehmetsenolsisli.net üyeleri için ayrıca 2 renk daha göndermiştir. Sınırlı sayıda gönderilen bu kapak renkleri duman grisi (mavimsi gri) ve bej (toprak) renklidir. İsteyen arkadaşlara az sayıdaki bu kapak renklerine sahip Bahar Artıkları da gönderilebilmektedir. Kitap 1 gün içinde kargo ile elinizde olmaktadır.
 
Mehmet Şenol Şişli Kargo grubuna yeniden çağırıldı. MŞŞ konu ile ilgili olarak "Gruba yeniden dönüyorum. Bu kesinleşti, şimdi grup içerisinde yeniden bir yapılanma ve adaptasyon süreci yaşayıp Kargo olarak yolumuza devam edeceğiz, bunun ayrıntılarını konuşuyor ve planlarını yapıyoruz" dedi.

Gelişmeler ve diğer ayrıntılar için bu başlığı ve www.mehmetsenolsisli.net/forum sayfalarını ziyaret edebilirsiniz...
 
bAdIikAmiri demiş ki:
Mehmet Şenol Şişli Kargo grubuna yeniden çağırıldı. MŞŞ konu ile ilgili olarak "Gruba yeniden dönüyorum. Bu kesinleşti, şimdi grup içerisinde yeniden bir yapılanma ve adaptasyon süreci yaşayıp Kargo olarak yolumuza devam edeceğiz, bunun ayrıntılarını konuşuyor ve planlarını yapıyoruz" dedi.

Gelişmeler ve diğer ayrıntılar için bu başlığı ve www.mehmetsenolsisli.net/forum sayfalarını ziyaret edebilirsiniz...

kesmeşeker grubuna devam edecekmiymiş peki?
 

Benzer konular

Geri
Üst