Six Feet Under

Her Pazar 23:00'da Cnbc-e'de yayinlaniyor. Henüz sadece iki bölüm oldu. Bence cnbc'nin yeni dönem dizileri arasinda uzak ara bir numara. Cenaze evi isleten ariza bir aile. Baba bir trafik kazasinda olunce is uc cocuk ve anneye kaliyor. Karakterlerin hepsi ayri bi cins. Olulerle ugrasa ugrasa kendileri de olu gibi olmuslar. Favorim dengesini tamamen kaybetmis anne oldu. Kadinin ne zaman ne yapicagi belli olmuyor. Mutlaka izleyin derim...
 
Yeni diziler arasında en sağlam konusu olan dizi bu. Eşcinsel oğul da diziye mükemmel bir ironi katıyor. Kızları desen bir garip. Ben de tavsiye ederim, çok güzel bir dizi.
 
Tek bir cümlesi ile bana şarkı yazdıran bil dizi kendileri (o Nathaniel'in "tuzluk" diye nitelendirdiği şeylerin reklamında geçen "Soil Fingers" lafı).

Genel olarak, son derece ilginç bir ana konusu var; ölüm. Ökümü irdeleyen bu dizi, gerek başına buyruk, aile işlerine yeni dahil olmuş olan Nathaniel, gerek eşcinsel oğul, yas tutan anne, sorunlu ve uyuşturucu bağımlısı ve sorunlu bir ergenlik çağı geçiren kız, ceset makyözü Enrico ve tabii ki etrafta gezip öbür tarafın bakış açısını bizimkilere anlatan baba. Ölmek bilmeyen ölü kavramına uyuyor kendisi. :D

Bu kadar "karanlık" bir konuya (derken CHIMAIRA çıktı o apayrı!) bu kadar güzel ve komik bir dizi? Mutheşem.
 
sağlam bi dizi..ilk hafta tesadüfen seyretmiştim..reklamlar olayı harika..ve çok yaratıcı..her hafta biri ölecek gibi..ilk hafta baba gitmişti..
 
arkadaslar ben bu diziye taktım hiç kacırmıyorum ama nate'in kız arkadasının kardesi vardı son bölümde ....onun belindeki isabel dövmesi ne anlama geliyo orayı kacırdım.kızın ailesi de tam bi kaçık ..peki claire in sebebi var evi yakmak için nate 'in kız arkadası niye yaksın
 
Nate'in kız arkadaşı yakmış olabilir, mümkündür... de o kız da zaten bir acayip. Yalnız ben aynı zamanda kızın elini bulaştırmayıp şu yanındaki herife (ne onun adı ya? Hani belinde dövmesi olan) yaptırmış olabilir gibime geliyor; o da bir ayrı manyak. Zaten dizide normal olan tek karakter yok!

Aklıma gelmişken, babasının "gizli dairesini" bulduğunda Nate, hayal ettiği şeyler muhteşemdi; adamın "Harleyciler" ile ot çekmesi, tüfeği kapıp sokaktakileri vurması gibi... :LOL:
 
ya beni de acaip sardi o dizi. bi kere izledim, sonra kacirmaz oldum.
bu arada brenda o kitabi yazmadi anladigim kadariyla. o kitap onun icin yazildi. o nate ve isabel dovmesi olayindan ne cikicak acaba? gerci brenda'nin kucukken en sevdigi kitapti sanirim. onceki bolumde vardi.
valla bi desperate housewifes bi de bu dizi. havada karada izliyorum.
 
anne arasıra çoşuyor ya oraları çok güzel oluyor..herkes susuyor sadece dumur bi şekilde anneye bakıyorlar..bence evde en normal insan evin kızıdır..en ilginci ise rahmetli babaymış..
 
aslında evde en normali david gibi geliyo bana ,yani tek özelliği gay olması...claire i unutmayalım arkadaslar,ayak emici,dolaba ayak koyucu :LOL: .harbiden nate 'in kız arkadasının kardesi aslında kardes değil gibime geliyo.bide bu hafta malesef izleyemedim ilğinç bişeyler varmıydı.olmaması imkansız da yok mu beni aydınlatan :cry: :cry: :cry:
 
Geri
Üst