Blackstar Ht Dual

Merhaba arkadaşları benim sizlere bir sorum olacak blackstar markasının ht dual pedalıyla ilgili.Bir preamp olması 3 farklı kanal olması lambalı olması ısf olması benim yeterince ilgimi çekti youtubedan vs videolarınıda izledim ton olarakta bana yatkın tonları var pedalın.Grubumdada ritim gitaristim ve sadece wah delay ve bu preamp ve di box beni götürcek durumda ve tek eksiğim bu pedal.Bu pedalı kullanan arkadaşlardan veya deneyenlerden iyi kötü tüm yorumlarını esirgememelerini istiyorum.Şimdiden çok teşekkür ediyorum cevap veren herkese.
 
açıkçası ne tarz yaptıgını bilmiyorum ama çoğu rock türünde seni rahatlıkla memnun edebilecek bir pedal sıcak tonları ve driveları var pişman olmazsın diye düşünüyorum
 
Kullanıyorum, iyiki almışım diyorum. 3 farklı kanaldan ziyade üzerindeki svichle pedalın cleanine geçiş sağlayabiliyorsun. Çalım esnasında eğilmen gerekir. Normalde iki kanal gibi düşün. Zevk renk meselesi ama ben kullanırken lambaların verdiği sıcak tonu alabiliyorum. Preamp özelliği yok speaker emu. özelliği var. Ben kabin çıkışını kullanmıyorum çok başarılı gelmiyor. Bir dezavantajı yazın biraz fazla ısındığını hissedebiliyorsun. Isf özelliğide gayet başarılı ton yelpazesini fazlasıyla genişletiyor. Tam verim alman için amfiyle birlikte kullanmanı tavsiye ederim. Tonları gayet başarılıdır.
 
Geri
Üst