Funk Ltd

Artık her Pazartesi saat 21:30'da Dummy'de çıkacak olan Funk Ltd soul, funk, blues, reggae vs. üzerinde yoğunlaşan 7 kişilik bir grup. 60'lardan bugüne uzanan bir skaladan seçili repertuvarıyla hoş vakit geçirebilirsiniz. Şayet bildik gidişattan bayıldıysanız, kesinlikle tavsiye edilir!

Arkadaşlara başarılar diliyorum ilk dinleyicilerinden biri olarak.... :elsalla Son halini de inşallah yerinde görücem. :ask

Kendilerini de bu foruma belkiyoruz...

Peki kimler var bu funk Ltd' da

arman turgut- vokal
baran düzce- bas
can erkan -gitar
can soysal- trombon
evtan alpturkan- saksafon
onur uşkay davul
pınar özhan -trompet

:elsallaa
 
Başarılar umarım pazartesi gününü canlandırırsınız. Genelde Dummy için ölü bi gündür.Bi de dummy'nin ses düzeni yedi kişilik bi grupu tam olarak kaldırmayabilir.
 
ooo burda konuşulmuşuz. Bizimkiler dedi turkrock'ta forum açmışlar diye. Gorkem hocam saol soylediklerin icin. Gruptaki kırışıklıkları da en kısa zamanda gidermeyi düşünüyoruz inşallah. Geçen sizleri de izlemeye geldik, pek hoşnutuz cümlenizden, bir de maroon 5 çalmasanız harika olacak. Tüylerim diken diken oluyo, elimde değil :)

Diğer bir yandan dummy pztesileri sakin oluyor, evet. Ama başlamak lazım bir yerden. Neticede Flu da bir aralar sırf pazarları gölgede çıkardı. Bu tür müziği dinlemek isteyene uygun da olabiliyor bazen.

Afişi de bastıran bendim, hiç bi halt kaçmıyo gözünüzden :)

Arman
 
Bu cuma gecesi Saklıkent'te gerçekleşecek olan "Funk n Blues Night" kapsamında kardeş gruplar Funk a la Turka ve Soul Project ile main hall'da beraber sahne alacağız. Güzel bir aktivite olacağa benzer.

Tarih: 22 Nisan 2005
Kapı açılış: 20:30
Giriş Ücreti: 7,5 ytl

detaylar http://www.saklikent.com adresinde görülebilir.
 
soul project'e "aabi" grup diyelim,saygıda kusur etmeyelim :D

saklıkent sonrası grup kara bahtına kem talihine bir dur demek için topluca kurşun döktürecek, o da para etmezse büyü-muska-fal-voodoo, artık ne yöntem varsa sıradan denenecektir.
 
Geri
Üst