Selam 
Ben Murat. Beni Murat Hoca olarak tanıyanlar da vardır.
Gitarla ilgili bilgi ve deneyimlerini birçok kişiyle paylaşmış ve paylaşmakta olan bir kişiyim.
Bu başlığı açmamın sebebi yaptığım bazı kişisel çalışmaları sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almaktır.
Virtüoz olmak vs. derdim yok. Sadece çalarken keyif almak ve bu keyfi başkalarıyla paylaşmak tüm isteğim.
Benim yolum daha çok Clapton, Hendrix, Gilmour, SRV, Sambora, Healey'in yolu. Satriani, Vai, Nuno, Vito Bratta gibi gitarcıları çok severim ama onlar gibi olmak için pek uğraşmıyorum.
Tamamen kendi imkanlarımla kaydettiğim bestelerim hakkındaki yorum ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
İnternet adresim: www.muratgulersoy.com
En son şarkım "Little Zeyno"yu indirmek için: buraya tıklayınız.
Ya da buradan indirmeden de dinleyebilirsiniz
(istediğiniz şarkının yanındaki "hi-fi" seçeneğini tıklayınız)
Yorumlarınızı bekliyorum
Sevgiler, saygılar
MG
Not: Benim Türkçe'ye verdiğim değer ve gösterdiğim özeni bilenler bazı şarkıların neden ingilizce olduğunu merak edebilirler. Açıklayayım:
Çünkü o şarkılar Türkçe bilmeyen kişilere yazılmışlardır.
Ben Murat. Beni Murat Hoca olarak tanıyanlar da vardır.
Gitarla ilgili bilgi ve deneyimlerini birçok kişiyle paylaşmış ve paylaşmakta olan bir kişiyim.
Bu başlığı açmamın sebebi yaptığım bazı kişisel çalışmaları sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almaktır.
Virtüoz olmak vs. derdim yok. Sadece çalarken keyif almak ve bu keyfi başkalarıyla paylaşmak tüm isteğim.
Benim yolum daha çok Clapton, Hendrix, Gilmour, SRV, Sambora, Healey'in yolu. Satriani, Vai, Nuno, Vito Bratta gibi gitarcıları çok severim ama onlar gibi olmak için pek uğraşmıyorum.
Tamamen kendi imkanlarımla kaydettiğim bestelerim hakkındaki yorum ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
İnternet adresim: www.muratgulersoy.com
En son şarkım "Little Zeyno"yu indirmek için: buraya tıklayınız.
Ya da buradan indirmeden de dinleyebilirsiniz
(istediğiniz şarkının yanındaki "hi-fi" seçeneğini tıklayınız)
Yorumlarınızı bekliyorum
Sevgiler, saygılar
MG
Not: Benim Türkçe'ye verdiğim değer ve gösterdiğim özeni bilenler bazı şarkıların neden ingilizce olduğunu merak edebilirler. Açıklayayım:
Çünkü o şarkılar Türkçe bilmeyen kişilere yazılmışlardır.