Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam şarkıları dinledim, bence güzel. Elektronik altyapılar yerine tabi canlı olsa daha iyi olurmuş. Sen mi hazırladın tüm altyapıyı? Olsun yine de kutlarım 🙂
Dostum parçalar gayet güzel...Müziğin altyapısından ya da tekniğinden anlamam ama bir dinleyici olarak parçaların hissettiriyor...Bu fikre sahip olmamı sağlayan en önemli nokta da, "come to be mine" deki vokal olarak yorumun...Sevgiler...Saygılar...Başarılar.. 🙂
Selam hocam. Şarkıları dinledim :metal Özellikle rose hoşuma gitti. Artık gülün doğuşu, açışı ve soluşu mudur bilmem ama bana onu hissettirdi :beer Son nota çok vurdu özellikle 8O Tabi canlı olsa daha iyi olurmuş kesin ama böyle de güzel. Herkese tavsiye ederim.
Come to be mine'ın sonu baya sert olmuş, bir an wasp filan dinliyorum sandım :metalhead
Yeni parça ne zaman ekleyeceksin, merakla bekliyorum 😆
Az önce Karakedi'yi dinlemek için gittiğim Yolcu'dan döndüm ve mesajı görüp mutlu oldum.
İnsanın ürettiği birşeylerin beğenilmesi kadar mutluluk verici birşey olamaz herhalde.
Teşekkürler 🙂
Yeni şarkıları en yakın zamanda buradan duyurmak dileğiyle...