Sahte Rakı the Blues Band

yok ki bir kayıt ya da etkinlik bizim buralarda,gidip dinleyelim.bakalım ne yapıyorlar,nasıl yapıyorlar.
hakikaten de isim muhabbeti biraz uzadı!
sevgiler...tekrardan başarılar...

Merhabalar herkese. Öncelikle ancak 20 mesaj sonra cevap yazabildiğim için herkesten özür diliyorum. İsim konusu tartışılmış uzunca. Evet Sahte Rakıdan ölenler oldu, inanılmaz kötü olaylar yaşandı. Ama bakın üzerinden sadece 1 ay geçmiş olmasına rağmen olay kapandı. 1 ay önce kurulmuş bi grup olarak ismin yavaş yavaş hedefine ulaştığını düşünüyorum. Sahte Rakıdan ölenler olduğunda televizyonlar bangır bangır bağardı, olayları anlattı, haber yaptı. Ama şimdi sizde takdir edersinizki hiç bi şekilde güncelliği kalmadı haberin. Vede tahminimce bir kişi daha ölene kadar tekrar gündeme gelmeyecek. Bu kadar büyük çapta ve üzerine düşünülmesi gereken bir olayın bu kadar çabuk güncelliğini kaybetmesi, aynı deprem gibi birdaha olana kadar hiç bi şekilde önlem alınmaması neden bu ismi grubumuza koyduğumuza yönelik sorulara en iyi cevaptır sanırım. Bu olayı grup ismi yaparak olayın ciddiyeti üzerine ne kadar uzun süre düşünülürse o kadar faydalı olur mantığını benimsedik.
İşin bide müzikal yönü var tabi. Rock&Roll yapıyoruz, Blues yapıyoruz.. Verdiğimiz emeğin karşılığı olarak tabikide paranın peşinden koşuyoruz (hiç bi zaman hakkımız olanı alamadığımız halde), ama para inanın birinci amaç değil. Bu işi meslek olarak benimsememize rağmen değil. Repertuarımızdan bi kaç isim örnek vereyim; Gary Moore,Stevie Ray Vaughn,Yavuz Çetin,Mavi Sakal,Steppenwolf... Bu şekilde uzayıp gidiyor liste. Neden kayıt yapmıyoruz. Aslında yapacağız. Yani basçı hastalandı falan oldu filan oldu hep ertelendi ama en geç 1 hafta içinde buraya koyacağız. Müzikal anlamdada fikir sahibi olmak isteyenler için bu akşam Gitanes`da (20 Nisan), 21 nisanda ex-bronxta, 24 nisanda matın öngrubu olarak pulpta sahne alıyoruz. bize ulaşmak için [email protected] adresini kullanabilirsiniz..

isim olayı gerçekten çok uzadı ama ben pek yorum yapmak istemiyorum çünkü anladığım kadarıyla adamlar geyik olsun diye koymamış bu ismi..neyse başarılar

grubun ismi gerçekten çok başarısız.arkadaşızımızın yaptığı açıklamada pek tatmin edici deil bence isim ilk başta dikkat çeksin diye düşünülmüş.ne yani sahte rakıdan daha önemli şeyler yok mu türkiyede içmeyin kardeşim rakı o zaman.millet mantardanda zehirlenip ölüyo veya kansolojen içeren biçok besin tüketiyoruz.yediğimiz dönerler,sahte ballar,pis peynirler,igrenç içinde ne idiğü belirsiz şeyler olan sucuklar yok mu türkiyede o zaman grubunuzun ismini ''sahte sucuk'' koysaydınız veya ''zehirli mantar''.. 8)

ownnwo demiş ki:
grubun ismi gerçekten çok başarısız.arkadaşızımızın yaptığı açıklamada pek tatmin edici deil bence isim ilk başta dikkat çeksin diye düşünülmüş.ne yani sahte rakıdan daha önemli şeyler yok mu türkiyede içmeyin kardeşim rakı o zaman.millet mantardanda zehirlenip ölüyo veya kansolojen içeren biçok besin tüketiyoruz.yediğimiz dönerler,sahte ballar,pis peynirler,igrenç içinde ne idiğü belirsiz şeyler olan sucuklar yok mu türkiyede o zaman grubunuzun ismini ''sahte sucuk'' koysaydınız veya ''zehirli mantar''.. 8)

ne diyebilirimki ister inan ister inanma :?:

ya arkadaşlar bu grubu tanımam etmem ama isim tartışması çok baydı..koyan koymuş bize de dinlemek düşer ister beyenelim ister beyenmeyelim hatta beyenmeyen dinlemesin olsun bitsin..saygılar..sevgiler..😛

isim dikkat cekiyo fln ama iidir bende isimden etkilenip baktım ama fikir edindikce takip etmeye karar verdim böyle böyle oluyo demek hep köstek olmayalım basarılar

Ben grup ismini beğendim.Dikkatimi çekti baktım foruma. HErkesi de foruma yönelten bu olmuş zaten. Bir başka grupla aynı adı taşımadıkça bırakalım insanlar kendi gruplarına isim olarak ne düşünüyorlarsa koysunlar. Ayrıca başarılı başarısız grup ismi nasıl oluyor bu da ilginç 🙂

Başarılar arkadaşlar herşeyden öte Türkçe bir grup ismi olduğu için de güzel bence.

arkadaşlara söyledim bu grubu tabii ismini daha dinlemedim ve hepsi bi hoş oldu güldüler geyik olmuş falan dediler gerçekten geyik olmuş bi şekilde insanlar ilk bakışta böyle anlıyor bende dahil.. tabii anlamlı ve güzel bir isim bulmak zor bence müzik konusunda iddalıysanız ileride grup ismini tekrar düşünün derim başarılar..

Geri