Desperate Housewives

Cnbc-e'de yayınlanan Desperate Housewife's,4 yakın arkadaşın ve çevrelerindeki insanların başlarına gelen olayları anlatıyor.Bu dizinin oyuncuları Amerika'da yankılar uyandırdı.Benim her hafta sıkı bir şekilde takip ettiğim yegane dizidir.Siz ne düşünüyorsunuz?
 
diziyi bir türlü takip edemedim, sonra tekrarlarınıda verdiler gene bakamadım.Sen Gilmore Girls e bakıyomusun? Hoş bir dizi,hem de henüz üçüncü bölümünde tavsiye ederim
 
Beklediğimden çok daha iyi bir dizi çıktı..Baya sardı beni kısacası.Belki ilk sezonun hepsini bir çırpırda izlediğim içindir :) Okulun ftpleri sağ olsun :) Kaçırdığınız ya da bekleyemeyeceğiniz bölümler varsa haberim olsun bir güzellik yapabilirim :p :)
 
CedriX demiş ki:
Not:Housewifes degil housewives diye yaziliyor ;)

Şimdi ben yapıcaktım o düzeltmeyi :) neysem bende önce davrandın.
Bende severek izliyorum bu diziyi ama hiçbirzaman tam zamanında yaklıyamadım ya tekrarları izlerim ya da bir bölüm sonrasını yinede güzel ,eğlenceli bir dizi...
 
EnLiL demiş ki:
Beklediğimden çok daha iyi bir dizi çıktı..Baya sardı beni kısacası.Belki ilk sezonun hepsini bir çırpırda izlediğim içindir :) Okulun ftpleri sağ olsun :) Kaçırdığınız ya da bekleyemeyeceğiniz bölümler varsa haberim olsun bir güzellik yapabilirim :p :)

Ben de ilk sezonu daha dun izlemeye basladim ilk 6 bölumu izledim. Daha fazla izlerdim ama sinavlar falan tutuyor iste :)

Ilk basta sadece böyle ev hanimi kocasinin yardim etmemesinden sikayetci olacak falan diye bir sey bekliyordum ama kesinlikle öyle bir sey degilmis. Cinayet falan yaninda hafif komedi baya hos bir dizi. Su siralar bu dizi ve Lost beni iyice sardi 1 haftaya kalmaz bunun butun birinci sezonunu bitiririm ama sezonun hepsi yayinlanmadi bildigim kadariyla. 4 gun sonra sezon finali yayinlanacak Amerika`da. O zamana kadar kacirdiklarimi izlerim artik :)
 
Latin kılıklı hatun Tony Parker'ın performansını ikiye katladı siz ne diyorsunuz be... Yani sahada ki performansını... :D
 
CedriX demiş ki:
Not:Housewifes degil housewives diye yaziliyor ;)
Başlık benim de direk gözüme girdi.

Teri Hatcher'ın tokatlanacak derecede tatlı halleriyle hava kattığı televizyon dizisi... ayrıca Teri Hatcher, gazetelere verdiği demeçte:

"2000 yılında kocamdan ayrıldıktan sonra seks yapmadım" demiş...

Dizi, güzel bir dizi; her bölümünde yoğun ve bir sonraki bölümü bekletecek kadar da bağlayıcı ve sürükleyici.

Eva Longaria'nın seksiliği, Teri Hatcher'ın tatlılığı (daha soğrusu "sempatiklik" midir nedir işte o), Marcia Cross'un papağana benzerliği ve uyuz davranışları vs... ile güzel gidiyor...
 
evet arkadaşlar "housewif(v)es" olayı için özür dilerim.Dalgınlığıma gelmiş.Benim gibi birinden beklenmezdi böyle bir hata neyse dizi beni iyice sarmaya başladı ama bu hafta izleyemedim.Tekrarını da kaçırdım bi özet geçer misiniz?
 
bu hafta koptugum an bree'nin kocası ameliyattan çıkıpda uyanınca kocasının derin pişmanlık ve sevgiyle bakan yüzüne sçylediği sözlerdi.ben bile hiıç beklemiyodum bu kadından korkulur :akıllıol :taptim :taptim
 
Glorfindel demiş ki:
Evet ya, orda inanılmaz bir öfkeyle söyledi o sözleri ve ilk defa Bree'yi o şekilde gördük sanırım.

Allah'ım nedendir bilinmez Bree'den nefret ediyorum. Mükemmeliyetçi olmak bir şey, aile hayatını bırak, cinsel hayatına bile bunu saplantılı bir şekilde karıştırmak bambaşka bir şey. Bree'nin ciddi anlamda tedavi olması gerekli bence. Ya terapi seansında hangi insan doktorun ceketinin gevşek duran düğmesine saplanır!?

Öte yandan, Rex amcam hak etti.
 
Geri
Üst