Yabancı Diziler

La bunları ne ara izleyeceğiz teker teker? Bi işe güce karış da seni de göreceğiz illnino kardeş. Normal dizileri bile zor takip ediyorum artık. Sons Of Anarchy hariç haftalık takibi bıraktım zaten. Bir de kendime yakışanı yapıp gittim kalitesiz fantastik dizi buldum Haven diye onu seyrediyorum. Beğendim ama onu belirteyim :D
 
1)Revolution
MV5BMjI5ODk1NzA2OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzM3NjQ0MDE@._V1_SY317_CR11,0,214,317_.jpg

Elektrikle ilgili hiç bir aletin çalışmadığı bir dünyada geçen olaylar anlatılmaktadır.Gerçekten güzel ve sürükleyici bir dizi tavsiye ederim.

2)House M.D
upload_2013-10-28_14-58-24.jpeg


Olayların tamamı nerdeyse hastanede geçmektedir,Her bölümde Dr. House ve ekibi ona gelen ilginç vakaları çözmekle uğraşı. Dr.House'un yaşam felsefesi ve hayatıda işlenmektedir.
Not:Bu diziyi benim asıl izleme nedenim ilginç vakalar olduğu kadar House karekterinin kişiliği ve görüşleridir diziyi beğenmeseniz bile House'a özenme ihtimaliniz oldukça yüksek diyebilirim. ;)

3)Teen Wolf
upload_2013-10-28_15-3-28.jpeg


Genç vampirler dönüşümlerine uyum sağlamakta zorlanırlar da kurtadamlar zorlanmaz mı? Peki ya onların aşkının vampirlerden ne eksiği var? Genç kurtadamlar kazandıkları güçleri kontrol etmekle uğraşırken liseyi de bitirir, çocuk da yapar, kariyer de. Nasıl olduğunun hikayesi efsane sinema filminin televizyon dizisi Teen Wolf’ta anlatılıyor.

4)Arrow
arrow.jpg


Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş yıl boyunca bulunamayan ve öldüğü zannedilen Oliver sonunda Büyük Okyanus'un ortasındaki tropik bir adada bulunur. Oliver Starling City'e, evine geri döner. Kendisini karşılayan annesi Moira, kız kardeşi Thea ve en iyi dostu Tommy Oliver'ın son beş sene içinde yaşadığı şeyler yüzünden çok değiştiğini fark ederler.

Birçok süper kahraman gibi Oliver da dönüştüğü adamı insanlardan saklamak ister ama bir taraftan da eskiden işlediği günahların bedelini ödemeye de kararlıdır. Bu nedenle suçlularla mücadele etmek ve şehrin eski ününe kavuşmasını sağlamak için gizli Arrow kişiliğini yaratır.

Not:Bu dizi bana göre Batman tarzı bir dizidir çünkü kaldığı adada mücadele etmeyi,savaşmayı ve hayatta kalmayı öğrenmiştir şehrine döndüğünde ise şehrini kötülüklerden temizleyeme uğraşmaktadır bu yüzden Batman tarzı bir dizi olduğunu düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
11812.jpg


primeval

bu dizi 2 gündür pek sardı. bölüm sayısı az olduğu için çabuk bitiyor. geçmişten gelen dinozor vs.yaratıklarla mücadele. fantastik-bilimkurgu adına fena değil.
 
şuan ki sorun mahkeme değil dostum. mahkeme kapatsa onunla ilgili yazı çıkar. kaldı ki Google dns kullandığım için kapatıldığını görmemiştim bile. şuan ki sorunu ise sitenin kendisinden kaynaklı. daha öncede bunları yaşadı site. yakında açarlar yani. veri tabanını kopyalamak,yedeklemek vs. kolay işler değil.
 
Olum kaypaklık yapma len, sen değil miydin netten izlesene niye indiriyosun diyen. Şimdi ne diyor totoşa bak. :D

Neyse indiririz ayıp ettin. Benimki hepinizi döver.

Onu bunu bırakın kar başladı mı kar?
 
Ahahhah dizinin tamamına yakınını netten izledikten sonra bir bölümlüğüne o taviz verilir diye dedim ulen :D

Haven güzel dizi bu arada. İlk sezon sıkıcı ama ikinci sezon açılıyor. Stephen King romanlarından esinlenmişler. Basit ama güzel dizi. X-Files ekolünden de diyebiliriz.
 
Unsere Mutter, Unsere Vater

2. dünya savaşı önü, 5 arkadaş Berlin'de savaş öncesi felekten bir gece çalar ve savaşın yıl sonu biteceği düşüncesiyle Noel'de tekrar Berlin'de buluşmak üzere sözleşip dört bir yana dağılırlar.

Alman mini-serisi, Almanların gözünden 2. dünya savaşı dönemi. İzlediğim en iyi dramaların arasına girdi diyebilirim. Konuya ve döneme ilginiz varsa görüntüyü 720'ye getirin ve arkanıza yaslanıp hafta sonu bunu izleyin. 3 bölüm, her biri 90 dakika. Ayrıca dizinin asıl olayı o olmasa da çatışma sahneleri gayet iyi, Full Metal Jacket'ı anımsattı bazı yerlerde.

http://hdbelgesel.net/unsere-mutter-uns ... le-bolum1/
 
Bugüne kadar izlediğim en güzel dizilerden birisi Lost Room'du, izlerken dizinin içinde gibi hissettiriyor, izleyince takdir edeceksiniz eminim, iyi seyirler :)
 
Lost room güzel mini bir seridir izlenilesidir. Animeden hiç haz almayan ben death note diye lanet bir animeye başladım. Kendimi nasıl kaptırmışsam 15 bölüm birden izledim.
 
Lost room güzel mini bir seridir izlenilesidir. Animeden hiç haz almayan ben death note diye lanet bir animeye başladım. Kendimi nasıl kaptırmışsam 15 bölüm birden izledim.
Lost Room'da bana da aynısı oldu 6 bölümü tek seferde izledim gecenin 3ünde bitti ama daha bölümü olsa sabahlardım herhalde, 2.5 litre kola ve bir kova çekirdek tükettiğimi dizi bitince farketmiştim :)
 
Geri
Üst