Yabancı Diziler

siberia-season-1.jpg


Sanırım bu dizi ya unutulmuş yada hiçkimse izlemedi galiba ki değinmemişsiniz ilk ben bahsediyorum sanırım .2013 yılında izlediğim en güzel dizilerden bir tanesi hiç kuşkusuz Siberia'ydı. Kısaca konusuna gelicek olursak ; 1908 yılında, Sibirya’nın Tunguska bölgesine bir meteor düşer. Bunun üzerinden 100 seneden fazla geçmiştir ve bu bölgenin gizemli geçmişini bilmeyen yarışmacılar, burada bir reality şov yarışmasına katılırlar. 16 yarışmacının olduğu yarışmada, oyunculardan biri yaralanıp da yardım gelmeyince kahramanlarımız, bulundukları adada her şeyin de bu oyunun bir parçası olmadığını farketmeleriyle birlikte olaylar başlar. Resmen Lost kıvamında bir dizi olmuş dostlar. Ve iptal edilip edilmediğiyle ilgilide NBC kanalı bir açıklama yapmamış henüz resmi olarak . Ama 12 bölüm için anlaşılmışken 12.bölümün bile yayınlanmayıp diziyi 11.bölümle birlikte sonlandırmaları ister istemez dizinin iptal edildiğini iddia edenlerin ellerini güçlendiriyor. 11 bölüm bile sürmüş olsa hiç sıkmadan izlettiriyor her bir bölüm kendisini arşivinizde bulunsun derim saygılar :)
 
Penny Dreadful çok gaza getirdi beni. Evet dersimi almadım, akıllanmadım, halen daha IMDB tanıtım yazısına kanarak diziye başlıyorum ulan var mı! Ama Eva Green faktörü de var bu sefer.

Akşam ben buraları karıştırırım arkadaş.
 
Ulan gören de bir oturuşta izletiyorlar zanneder. Her akşam bir bölüm veya iki günde bir bölüm atarak birkaç ay keyifli zaman geçirdim ben mesela. Böyle konularda zorlama olmaz tabi ama senin şu "büyük dizi" tabirin öldürecek beni lan :D
 
Tabirlerim çok seksidir öldürür insanı :D

Uzun soluklu ve geniş kapsamlı prodüksiyon diyeyim bundan sonra peki ahaha

Akşam yanınıza geleyim de meyve suyu içeyim bari...
 
Israrla başlamadığım Breaking Bad yine alayını süpürmüş, tüm ödülleri toplamış.

Görebildiğim kadarıyla Game of Thrones eli boş kalmış, bizim Louie CK de ne olduğunu bilmediğim bir ödül almış.

Yalnız; Julia'ya yapışan o Tim Whatley'nin ben gelmişini geçmişini burda yerim bak...
 
Geri
Üst