Digital Piano Tavsiyesi Yardim

Pianoya yeni basliyacagim , kendi kendinimi gelistirerek ogrenerek guzel bir hobi edinmek istiyorum. 1000 tl civarinda onericeginiz digital pianolar neler olur acaba ? Klasik muzik icin alacagim , orgdaki gibi cesit cesi sesi olsun kaydetsin tempo tutsun falan istemiyorum . Sadece piano sesi olan , kisaca bu fiyata pianoya en yakin alabilecegim seyi onerirseniz sevinirim . Tesekkurler :)
 
İyi günler.

Piyanoya yeni başlayacak iseniz ; 88 tuşlu ve akustik piyano tuşesine sahip veya ona çok yakın (örneğin yamaha sistemindeki adı ile GH3 tuşe ) bir tuşeye sahip ensturman edinmeniz en akılcı yoldur bence.

Bunun için bakacağınız markalar Yamaha, Kawai, Roland ve Korg olabilir. Ancak bahsettiğiniz bütçe ile maalesef bu özelliklerdeki ensturmanları satın almanın imkanı bulunmamakta. Dolayısıyla bütçenizi mümkünse 4000-5000 TL'ler seviyesine çıkarmanızı tavsiye ederim. Eğer arttıramıyorsanız bahsettiğim nitelikdeki ensturmanların 2. el piyasında 2500-3500 Tl aralığında satıldığını görebiliyoruz. Ancak tabi ki 2. el piyasasında satın alma yaparken dikkatli olmak kaydı ile...
 
Geri
Üst