Clip-On Chromatic Tunerlar... nasıldırlar?

Korg'un da var bu modellerden, bence üretilmiş en kullanışlı akort aleti bunlar. Elimde Korg DT-3 ve Boss TU-2 de var ama alışkanlık olmuş, genelde Korg PitchClip'i elektro gitara takıp kullanıyorum. Fiyatları da çok ucuz, Peterson'ların falan fiyatları neden bu kadar pahalı onu hiç anlamadım zaten, bu aletlerin hepsi aynı işi görüyo. Kendimce kontrol ettim; ışıkları, boyutları vs. hariç hepsi aynı halt bence.
 
Merhaba,

Apex AT9M çok iyi bir clip on tuner. Fiyat olarak uygun olmakla beraber gitarı doğru bir şekilde akortlayabiliyorsunuz, open G gerçekten güzel tınlıyor.
 
Merakımdan soruyorum...Ben polytune mini kullanıyorum...Sesi kesip akord yapıypr..Clip on tunerlarda sesis kesmeden yapma şansımız var mı...Volum kapalı iken de ayar yapılabiliyor mu?
 
Ben Joyo JT-12B kullanıyorum onun haricinde kullandığım 2 tane daha metronom-tuner cihazım var. Karşılaştırma yapmak adına biri ile akort ettikten sonra diğer cihazlar ile kontrol etmek gibi bir deney yaptım. Oldukça başarılı sonuç veren bir cihaz. Diğer kullandığım tunerlardan biri Musedo marka, diğeri de Cherub
 
Geri
Üst