mithrandil demiş ki:
osiris ten başka bir grupla çalıyorsam veya çalacaksam bu benim tercihimdir ve kimseyi ilgilendirmez. nitekim kimsenin "onlara girersen yüzüne tükürürüm" demesi de gerekmez.
bana yapılanları artık kimseden saklamama gerek yok, yapılanları ve yapılmayanları da söylemek istiyorum.
(son söz olarak eğer grup içinden biri beni rezalet çalmakla eleştirirse öncelikle kendi çaldığı enstürmandaki becerisine bakmasını öneririm, havaya laf atmak kolay ama metronomu tutturmak zordur 😀)
Öncelikle grubun yakın arkadaşı olarak konuşcam.Seni gruba girdiğinden beri gözüm tutmadı çünkü hep aşırı derecede bilmiş ve havalı takılıyodun.hatta bi seferinde "bana" ve "ahmet abiye" "
gençler bi konser ayarlayında çıkalım" gibi saygısız bir şekilde foruma msj yazmışlığın vardır.
Grubun menajerlik hizmetleriyle ilgilenen birisi olarak konuşuyorum
"osiris ten başka bir grupla çalıyorsam veya çalacaksam bu benim tercihimdir ve kimseyi ilgilendirmez"
osiris'in elemanıyken osiris elemanlarından izinsiz veya habersiz hiç bişekilde başka bi grupla çalışamazsın!!! Bu yaptığın saygısızlıktır...
""bana yapılanları artık kimseden saklamama gerek yok, yapılanları ve yapılmayanları da söylemek istiyorum."" vay be baya acı çekmişsin seni biride gaza getirmiş...konuş konuş yarası olan gocunuyo.ve son olarak gruptan ayrılman veya atılman bişekilde baya etkilemiş seni buralara döktürüyosun içini.
""-(son söz olarak eğer grup içinden biri beni rezalet çalmakla eleştirirse öncelikle kendi çaldığı enstürmandaki becerisine bakmasını öneririm, havaya laf atmak kolay ama metronomu tutturmak zordur
😀"
ibo-sercan veya adilcan ensturmanlarındaki dereceleri biliyorlar hangi seviyede olduklarını ve becerilerini biliyorlar.bana göre sen kendine bak müzik yaopmak istiyosan git müzik yap forumda millete b.k atıp durma.Varsa bi sıkıntın grup ile ilgili oturursun adam gibi grupla konuşursun.