güneşe maruz kalan cross un kaplaması şişti,ne yapabilirim

D

davulkesh

arkadaşlar dün davulu bir arkadaşıma vermiştim konser için ama konser öğlen saatinde olduğu için cross un kaplaması şişmiş.markası pearl export ex.acaba garanti kapsamına girermi
 
kullanım hatası gibi bir saçmalık olmamalı bence,kazıkçılık o

örnek vereyim geçen gün nokia telefonumun ekranını sinirlenerek kırdım,aldığım yer nokia shoptu oraya götürdüm ve garantili olduğu için para istemeden yeni ekran taktılar.

şimdi kullanım hatası diye birşey varsa benimkidir isteyerek kırdım,seninki kendiliğinden olmuş demekki hatalı mal ve değiştirmeleri gerekiyor.türkiyede tüketici bilinci olmadığı için bunlar hala devam etmekte malesef.
 
1 saatte öyle bir hasar oluşmamalı. Koskoca Pearl Export sonuçta. Burası Türkiye tabi, ama bence de garanti kapsamında olmalı. Benim olsa gider gerekirse cıngar çıkarırdım. O kadar para saymışsın sen ona?
 
sıvı dökülse bile şişmemesi lazım ex lerin üzerlerinde ki kaplama suya dayanıklı diye biliyorum. nerden aldıysan kesinlikle her türlü kavgayı et ve bu soruna bir çözüm bul bence hatta olmadı olayı abart pearl ün forumunda bu konularla çok ilgileniliyor. pearlün yetkilileride takip ediyor forumu ve bu tür durumlarda olaya müdahale edildiğini gördüm forumda eğer aldığın mağaza yetkili satıcıysa bu şekilde üzerlerinde bir baskı kurabilirsin.
 
bence cıngar çıkar ondan sonra dealerlığı iptal edilsin aldığın yerin en büyük ceza olur onlara.topunu öldürmek lazım bunların nefret ediyorum ben bunlardan darksider yapar bunlar adamı(19 mayıs'da geldi neredeyse eheh)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
abi bide zuhalden aldım sordum ama bana yıktılar direk ama teşekkür ederim ben yinede bastırcam umarım hallolur..
 
En kotu ihtimal, eger kabaran uzerine yapistirilmis plastik kaplamaysa, sac kurutma makinasini alip, isitip, tekrar duzlestirmek. Duzgun yapabilirsen cok iyi sonuclar alabilirsin. Daha once benzer plastikler uzerinde tecrube edip yapmak akillica olur.
 
zaten davulun üzerinde ki plastik kaplama şişti..senin yöntemi denemek isterim ama daha kötü sonuçlar doğurması??:)
 
Zaten onun icin onceden benzer bir yuzey uzerinde tecrube et dedim. Elin alisir. :) Cok cok kolay bir is degil. Bence baska caren kalmadiysa kalkismalisin ve cok ozenli olmalisin. Ozenli olup onceden tecrube edersen bir sorunun olmaz. Iyi sanslar... 8)
 
Geri
Üst