Notlike

slm arkadaşlar NOTLIKE sert bı alternative gurubudur .kurulalı çok olmamasına ragmen iii işler yapıcağına inanıyoruz
vokal :MURAT
gitar :SABRİ
gitar:CENK
davul:ONURCEM
bass:DEDE
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
BU Cumartesi BİZİZ ROCK BAR da konserimiz var kapı açılışı 2 herkesi bekleriz biz 4 gurubtan 3. gurubuz.Bu sefer GAZİ konserimizden daha eğlenceli olcak
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
gallows:progressive trash
notlıke: yabancı agırlıklı alternatıve

Yönetici Uyarısı:Tamamı büyük harf yazmak forum kurallarına aykırıdır.Lütfen Form Kurallarını okuyunuz.Mesajınız düzenlenmiştir.
 
canacanka-t demiş ki:
elemanları tanıtın öncelikle....
DEDE demiş ki:
arkadaşım gallowsa gir bak yok ama iila buraya koyalım diyosan
vokal:MURAT
gitar:SABRİ
s.gitar:CENK
davul: ONURCEM
bass:DEDE

aynı grup elemanları farklı bir tarzda,farklı bir ad altında toplanmış ve bunun için de yeni bir başlık açılmışsa grup elemanları bu başlıkta da tanıtılmak durumundadır.
maden başka bir başlık açma ihtiyacı duyulmuş o zaman grup üyeleri aynı da olsa yazılmalıdır,ancak bu grupları forumda birbiriyle içiçe götürmeyiniz!piyasada farklı isimlerde farklı işler yapılacaksa bunu ilgili grubun başlığından yapınız!her iki foruma da yazarak kirliliğe yer vermeyiniz!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
slm millet 21 mayısta ki konserde beklediğimizden fazla eglendik.Dinleyen arkadaşların tebrikleri bize dahada fazla çalışma isteği verdi...kısacası gaz oldu .....bizden önce çıkan guruplara da ayrıca başarılar diliyoruz.bizi dinlemeye gelen gelmeyen herkese eywallah ....DEDE
 
Abicim senden hiçbişey kaçmıyo yaawww.. :twisted: :D ;) 8O helal olsun .konser için sagol aman bizi yalnız bırakma...hakkketten bu arada 3 u de birbirinden hoştu be ustad :twisted: :D :idea:
 
gallows-notlike project

gallows ve notlike ın kurucusu ve lead gitristiyim. gruplarımız hem alternatif hem de speed metal adına iyi işler çıkaracaktır. bizi takip eden ve destek olan arkadaşlara teşekkürler. sahne performansı yüksek bir grup kurduk. umarım izleyicileri yeteri kadar eglendirebiliyoruzdur.
 
Yönetici Uyarısı:Mesaj silinmiştir.Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Ayrıca konuyla alakasız özel sohbetlerinizi irc.turkrock.com’da yapabilirsiniz. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Evet öööyleymiş iii bir konser geçircez eminiz .eglenmek için ordayız. da benım KAFAMA takılan gurblar birbirnden alakasız tarzlarda :eek:rganızasyonun mantığını anlamadım bu arada ilgin için saol shitty:)))))))))))))))))
 
hadi millet sizlere güveniyorum en ii yi yapacaksınız ne olursa olsun grup oldugumuzu unutmayın sizler benim gerçek dostlarımsınız bu milletinde gerçek dostları olacaksınız herzaman arkanızdayım hepinizi seviyorum kolay gelsin dinlemeyen arkadaslarda mutlaka dinlesin sahane sahne performansı göreceksiniz emin olun
 
Geri
Üst