Ankara 29, gitarist, yabancı metal/rock hobi grubu arıyorum

Selam. 29 yaşında metal (megadeth ağırlıklı) ve rock çalan bir erkek gitaristim. Kafa dağıtmak amacıyla bir hobi grubu arıyorum. Beklentim sahne olmaması yönünde. 7 telli gitarım var. 6 telli gruplara ok'im ama Nevermore gibi 7. tele çıkıp çalabilsek çok daha ok olurum 🙂

yooo, evde kalmadın.
hayatları boyunca (maximum 25 yaşa kadar )
çalacakları en sert grup duman olan ve alder kasa gitardaki emg81'in basswood kasa ibanez çöpüne takınca aynı güzel sesi vereceğini sanan 20 altı bebeler ve 35i devirmiş cahiller arasındasın sadece.
luthierlerin,
30 yıldır bu ülkenin en sağlam metal grubunda solo gitarist olan kişinin ve bizzat kendi deneylerim sonucu edindiğim tecrübeleri akp kafasıyla inkâr edenlerin dolu olduğu bi ortamdan ben bizzat umutlu değilim

yooo, evde kalmadın.
hayatları boyunca (maximum 25 yaşa kadar )
çalacakları en sert grup duman olan ve alder kasa gitardaki emg81'in basswood kasa ibanez çöpüne takınca aynı güzel sesi vereceğini sanan 20 altı bebeler ve 35i devirmiş cahiller arasındasın sadece.
luthierlerin,
30 yıldır bu ülkenin en sağlam metal grubunda solo gitarist olan kişinin ve bizzat kendi deneylerim sonucu edindiğim tecrübeleri akp kafasıyla inkâr edenlerin dolu olduğu bi ortamdan ben bizzat umutlu değilim
MEtallica tribute bile beceremeyenleri de ekleyelim

Geri