Mor Ekşisi

keşke keşke ankarada olsaydım cumartesi günü..ama biliyorumki bu aşk içinde oldukça daha çok izliycem ben özgeyi sahnede..ve eminim diğer arkadaşlarda onun kadar iyidirler..hepinize başarılar arkadaşlar..nick cave dinliyorum şu an o da içimi bi acayip yapmakta,noluyo bilmiyorum,havada kararmıyo henüz ama mor ekşisi işte, görmek isterdim..dedim ya yalnış tarihler, yanlış yolculuklar ve tesadüflerdir bizi mutlu edip mutsuz eden!..
 
sıcak su ve bez getirin!!

___________________
neyse..

umarım güzel olur ve bizizden rövanşı alırız :p

bir afişi niye baştan aşağı yamuk yumuk yazılarla yaparsınız ki?
 
hmm, playlistinizi o kadar sevdimki tek başıma gelmek pahasına cmt. bizizdeyim. biziz'in ilginç(!) tiplerini pek özlemedim şahsen ama nedense gittiğimize degecekmiş gibi geliyor bana:)...
bol şanslar şimdiden
 
_erotoMaNia_ demiş ki:
rock aliveların demirbaşı mor ekşisi :)

vallaha güzel demiş :D
________________________

ya kaçıncı çıkıyoruz konusuna gelince bana kalsa ben açılışı yapalım derim ama, işte bir özge olsun, bir kafa olsun, bir atmak olsun.. ;)
________________________

playlist az buçuk değişti ama yine güzel :)
 
Ya bırakın sıra kavgası orda bulunan seyirciden faydalanmak isteyen gruplar içindir. Siz kaçıncı çıksanız seyirciniz olur zaten. Başarılar..
 
umarım yolunda gider herşey, istanbuldan ve yurtdışından takip edicez artık olayları..tanıtımınızı yaparız artık gittiğimiz heryerde=)
 
bizi bozan seyirci değildi benim çooook yorgun olmam ve asıl önemlisi özgenin rahatsızlığıydı, belki çıkamayacaktık, beğendiyseniz ne mutlu bize :)

moraki; eğer tahmin ettiğim kişiysen, sen bekle bekle o kadar saat, sonra git, vallahi pes :)
 
valla grubun yarısı kendi elemanımız diye sölemiyorum (kendim için istiyosam namerdim:p) ben beğendim.

ilk biziz performansına göre çok daha iyiydi hatta. yeni eklediğiniz zeynep casalini (böyle mi yazılıyordu lan?) coverını da güzel bir seçim olarak düşünüyorum.

öpüyorum sıradan koçerolar :p
 
Ben yine ilk performansımıza göre yetersiz buldum kendimizi.ama "biz beğendik" diyosanız ne mutlu bize.konserden önce rahatsızlanmam biraz keyfimi bozdu tabi...gelip dinleyen herkese teşekkürler...

moraki bu arada seni tanıdığıma çok sevindim,görüşmek dileğiyle... :)
 
Geri
Üst