Kırmızı Bülten (Rock) - Ankara

Eski adıyla Filofobi, yeni adıyla Kırmızı Bülten herkese iyi eğlenceler diler...

Kıvanç : Vokal
Ali : Gitar
Mustafa : Bas gitar
Onur : Bateri

2005 yılında Kırmızı Bülten; Gazi Üni. İdari-İktisadi Bilimler Fak. Bahar Şenliği, Gazi Üni. Eczacılık Fak. Beyaz Önlük Şenliği, Ankara Üni. Bahar Şenliği ve Hacettepe Üni. Bahar Şenliği'nde müzikseverlerle buluştu. İzleyenler bilir, çok iyi gruptur. Piyasayı sallayacak besteleri çok kısa zamanda bizlerle olacak.

Yeni bir konserde görüşmek üzere...
 
kolay gelsin arkadaşlar.henüz Kırmızı Bülten olarak alışamadım,hala Filofobikler diyorum ama önemli değil elbet böyle de çok başarılı işler yapacaksınız.hepinize selamlar ve başarılar...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Ben Kırmızı Bülten üyesi olmasam da aileden biri sayılırım diye düşünüyorum 8) Onlar bu aralar finaller ve bestelerle fazlaca haşır neşir olduklarından ben ilgileneyim dedim forumla. Teşekkürler silveria_84 ve Valheru. Sizlere de başarılar diliyorum.
 
**dostlar başarılar hepinize..işallah nice konserlere beraber çıkarız...bu arada telefonumu çaldırdım da hafiften bi zahmet telefonlarınızı özel mesajla geçiverin..hatta acilen yapıverin bu işi...
 
arkadaşlar sağolun 1 saat sonra sınavım var kısacası 17 hazirandan (yani lanetli finallerimiz bitince) sonra özgürüğün tadına müzikle varacaz inşallah
 
selamlar KIRMIZI BÜLTEN yani eski adıyla filofobi
hepiniz iyisinizdir umarım
yoğunluktan dolayı KIVANÇ ve ONUR'LA bir türlü görüşme fırsatı bulamadım ama her zaman aklımdasınız burdan ali ve mustafa'ya da selam larımı gönderiyorum umarım tekrar aynı sahneyi paylaşır festivallerin tozunu attırırız kendinize çok iyi bakın millet...!!!
 
kırmızı bültene slm lar ve saygılar,
ek olarak sınırsız başarılar,
en yakın zamanda sizleri biryerlerde görmek istiyoruz,
umarım amaçlarınıza ulaşırsınız!..
bu arada Kıvanc'a teesüfler,
o küpe olmamış abi...
 
mustafasız forum kafalara hiç bir şeyin takılmaması demektir
kafaya takmasak bazı şeyleri burda işimiz ne
finaller bitmeden mustafanın internete girmesi dünyanın sonunu getirir
bu da korkunç 8O
 
sağolasın crizzy
kardeş kıvancı biraz daha yakından tanırsan ona herşeyin olabileceğini anlarsın. :LOL:
ben adamı 13-14 senedir tanıyorum bir saniye sonra ne yapacağını kestiremiyordum.
sürekli şaşırtıyordu 8O
en sonunda şaşırmaktan vazgeçince kurtuldum :idea:
 
ehe firatcığım nasılsın? ne iyi etmişin forum açmışın..benim de finallerim bitti ve açıklandı..çok fena :cry: artık çalışmalara başlayabilecez... giray ve doğukan ben de özledim valla sizleri bi hasret giderelim..emrah ve tansel sizlerle de görüşemedik ne zamandır..ama sadece konserlerde fest.lerde görüşmicez heralde :)

şimdilik herkese sevgiler saygılar..
en yakın zamanda görüşmek üzere :)
 
herkese selam!
nihayet foruma katılabildim. öncelikle teşekkürler euphrates'e, ilgisi-katkıları ve hep yanımızda olduğu için...ve tabi kırmızı bülten başlığına ilgi gösterip ziyaret eden tüm dostlarımıza!!!
sınavlarımız da bittiğine göre artık tekrar ve büyük bi zevkle müziğimize yoğunlaşbilcez! şu an toparlanma aşamasındayız. kıvanç ve onur, ankara dışına çıkıp kısa zaman sora döncek. biz de ankara tayfası, ali-ben, yeni stratejiler ve besteler üretmeye devam etcez...umarım bigün gerçekten isteyerek ve severek yaptığımız besteler, "bestseller" olur:)

herkese sevgiler...
 
aramıza hoşgeldin adamım..
umarım sınavlar iyidir ve herşey yolundadır
herkese bizden selam söyle tam kadro toplandığınızda görüşelim olurmu

hadi kal sağlıcakla değerli meslektaşım...!
 
Geri
Üst