Kırmızı Bülten (Rock) - Ankara

merhaba ferhat,

öncelikle şunu söylicem, demonuz gayet güzel olmuş. dinledikçe kendinize özgü bi tarzınız olduğunu düşünüyorum. demoda en çok sevdilerim "korku" ve "kaçsam". bunalımı severim:)beste çalışmalarımız var, evet, ama şu bi kaç aydır internet çalışmalarımız çok yetersiz olduğu için besteyi nete koyma gibi bi girişimde bulunamadık. besteyi zaten hücum kayıt yaptığımız için ses de çok ii olmadı. bi de üstüne üstlük kayıt daha çok kıvançın solo albümü gibi oldu, vokaller bayağı bi ön planda. yazın grupça ankaradayız. çok, daha çok çalışmayı hedefliyoruz.
sizin yaz için çalışmalarınız, planlarınız varmı?
 
ehe yok demo sayılmaz pek..ama hücum olmasına rağmen kayıt fena değil..satışlar çok iyi albüm tükendi o yüzden şimdi dağıtamıyoruz :)
şaka bi yana nete koyar koymaz haber verecez isteyen herkes ulaşabilecek

sevgiler
 
ilgilerinize çok teşekkürler arkadaşlar

bestelerimizmiz şu anda öylesine yapılmış bir hücüm kayıtta bulunuyor ama konsere hazır haldeler. bunun dışında maddi imkanlar sınırında en güzel bir kayıtla sizle payaşmak istiyoruz. çok beklemezsiniz ya konser ya da demo
 
Eveeet açıklıyorum... Filofobi, Tavuk karası, Araf ilk üç bestenin adları. Sanırım iki tane daha var. Gençler, bu grup var ya bomba gibi gelecek! Zaten benle Ali, Hayalci-Kırmızı Bülten kardeşliği kurmaya karar verdik. Eklips'i de aldık aramıza. + Diğer grubum Kadim eder 4... Bir grup daha aldık mı bizim konsorsiyuma özel konserler dizisi başlar derim. Ama Kadim'deki grup arkadaşlarım albüm-turne vb. her zaman organizasyonlara katılamayacağı için bir de yedek grup bulunduralım derim :D 5. grup için Endorphine'i alalım kırmızı bülten üyeleri?. Onlar da burayı takip ediyorlar, ne dersiniz Endorphine? Sizi gerçekten çok beğenirim ve aramızda görmek isterim?
 
abi çok sağol ya
aranızda olmaktan büyük keyif duyarız
umarım kayıtlar güzel olmuştur
en kısa zamanda tekrar aynı sahneyi
paylaşırız. Hepinizi çok özledik

görüşmek dileğiyle...!
 
Selam gençler. Terbiyesiz ve geveze Fırat tekrar karşınızda. Silinmiş olan ilk mesajımda oluşturmaya çalıştığımız ortaklığın görüşmelerine ben Ankara'ya gelince başlayalım demiştim. Şu an Diyarbakır'dayım. Ayrıca, grup üyeleri adına tek kişinin konuşması yerine diğer üyelerin de eğer varsa itirazlarını sunmalarını istemiştim. Ama gördüğünüz üzere bol bol gevezelik etmişim ki bu mesajım haklı olarak silindi. Ardından iki mesajda da terbiyesizlik ettiğim için onlar da silindiler. Bundan sonra gevezelik ve terbiyesizlik etmemem için lütfen arada sırada beni uyarınız. Gelince hepinizi arayacam. Kendinize ve foruma iyi bakın.
 
[quoteBiz de patladık patlayacağız :D
Buyrun beraber patlayalım 8O
Şaka bi yana patlamadan söyleyin de orda olalım :idea:[/quote]
beraber patlarsak ortalık çok kirlenir sırayla olsun :LOL:
şaka bi yana kendi içimizde(evde ve studyoda) çok heyecan ve mutluluk verici gelişmeler oluyor. ama bunu çeşitli aksilikler ve engellerden dolayı arkadaşlarımıza ve diğer insanlık alemine sunamamak içmde bi yerlerin kasılmasına neden oluyor. inşallah o günler de gelecek. ben bi anda olmasını istiyor olabilirim ama sabır içinde bir bir buçuk ay bekleyelim hep beraber
 
bişe olmaz baba zaten adamın isimsiz bi birlikteliği söz konusu hepimizle birebirde düşünürsek.
bi size bi bize bi de kendi grubuna ayrı koşturuyo adam yazık
hepimizi bi arada desteklrse daha az yorulur
burdan pseudorodi ve gerçek gitarist euphratesa bir teşekkür iletiyorum
 
Estağfrullah efendim :D Benim yaptıklarım, bana göre, size yardım değil sizlerle birarada olmak ve eğlenmek demektir. Ama bu esnada sizlere yardımım dokunduysa ne mutlu bana! Ayrıca şu an sorsanız size bu forumdan 10 tane gitar virtüözü olmaya aday eleman sayarım. Onlar buralardayken bana iyi gitarist vb. demek yanlış olur. Ama hepimiz çalışalım (zevk almak kaydıyla), kendimizi yarış atı gibi hissetmeden güzel müzik, güzel besteler yapmaya çalışalım. Eğlenelim eğlendirelim, ağlayalım ağlatalım :D
Bu arada Kadim'den de sağlam adımlar gelecek. Şöyle kayda değer bir iş yaptığında forumda Kadim başlığını da açacam inşallah.
Artık Ankara'dayım ama biraz işlerim var bu aralar. Çok yakın zamanda ortaklığımızı harekete geçirecez merak etmeyin. Kendinize iyi bakın, hadi eyvallah!
 
çok yakında bir web sitesine sahip olacaz..bu siteden bizim hakkımızdaki herşeyden haberdar olabilecek ve kaydedilmiş bestelerimizi dinleyebileceksiniz..tabi bi kısmını :)
 
evet sevgili kırmızı bültenciler,

yaz bitmeden, güzel bi site ile karşınızda olcaz. bu arada bi bağlantı da filofobinin eski sitesine koycaz ve evrimimizi görmenizi sağlııcaz. şimdilik saygılar sevgiler herkese...
 
arkadaşlar bugün barakada sizden çok iyi
performans bekliyorum zaten sizi desteklemek için yanınıda olucam umarım bir aksilik çıkmaz

LET'S GO KIRMIZI BÜLTEN LET'S GO
 
eveeeet...

kırmızı bülten artık pazar günleri 19.30 22.00 arası baraka'da hepimize hayırlı olsun.müziğimizi beğenen ve bize destek veren herkesi bekleriz..

sevgiler :)
 
**bu pazar işallah görüşüyoruz arkadaşlar o zaman..hayırlı olsun programınız..
Yönetici Uyarısı: Mesaj düzenlenmiştir. Konuyla alakasız özel sohbetlerinizi irc.turkrock.com’da ya da özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz.
 
***DAVETİYE***

efem, yeni bar programımızda kırmızı bülten olarak sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız...

yer : ssk baraka bar
tarih : 24 temmuz pazar
saat : 19:30

not : davetiyede kişi sınırı yoktur!!!


GRUP KIRMIZI BÜLTEN,
 
Geri
Üst