Origam (Metal) - Ankara

Nası yani ben bişe anlamadım biz yaklasık 1 ay once ayarladık bu konseri ki .. Notlike ' a da cıkma durumunuz olabilir dedim ama sonra doldu acaba ondan mı bahsediyorsun ? :roll:
 
Herkese yorumları için teşekkürler öncelikle.İlk konser olması ve çok yeni bir oluşum olması sebebiyle eksikler ,hatalar oldu kabuldür.Güzel bir konser ortamı yaşadık Celestial Asylum herzamanki gibi iyiydi Melatoninede tebrikler .Daha çok konser ve kitlelerle hep birlikte olmak dileğiyle..
 
ortada karışık bi durum var .bu karşıklığın sebebi çözulur sanırım.NOTLIKE LA ne zamn konuştunki hocam(nevermore) çıkma durumu olabilir dedin...kimse bizle konuşmadı. BU Scmalık bi an önce çözume kavuşur
 
Murata yaklasık 2.5 hafta once konser duzenleyecegimizi , notlike ın da cıkma ihtimali olacagını sölemistim .. O da bana haber vericekti nitekim daha haber de vermedi haliyle gruplar kesinlesti ... Her halukarda 25-26 haziran metal days var , iptal olması imkansız ... ;)
 
Piyasa değişiyor ve hızla zorlaşıyorken thrash metalde ısrarcı olunması ve buram buram underground yelleri estirilmesi güzel bir şey. Ama bestelere asılın çok fazla cover grubu var.
Ankara bu işin ocağı, mütevazı olup çok çalıştıktan sonra memlekete metali satan tek yer burası olacak.

Böyle devam edin abi, Bizizi bekliyoruz.

Pedal var mı ?? Bas var mı ?? Pena ??
:D
 
Yaz sonuna doğru artık, ortak bi ton organizasyon yaparız abi, hele bi grubu toparlayayım da.

Biziz organizasyonu da mükemmel olacak arkadaşlar. Samimi ve dürüst olan bütün sağlam müzik severler orada olacak, kaçırmayalım.
 
Yapalım tabi. Birlik beraberlik lazım abi piyasaya.
Tamponu tavanda bar gruplarından, şenlik şebeklerinden, alternatif maymunlardan gına geldi, Burzumcasına bi dalış yapmak lazım ankaranın göbeğine :D

Bu da anca bu şekilde mümkün zaten.
 
Benim grubum yok ama yine de Goriam ile aynı sahneyi paylaşmak isterim. Ama eşit paylaşacağız bak ha, araya bir çizgi çekeriz. Siz sahnenin bir yarısında çalın, ben diğer yarısında çekirdek çıtlatayım.
 
Geri
Üst