sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

bir de cana can katan o sevdan olmasa sevdan olmasa...
ahhhh bu hayat çekilmez....!!!!!!!🙂
seviyorum bu adamları😀sahnede iiler müzikleri ii daha ne be kardeşim..50.000 kişi dile kolay wala.daha iyileri olcak buna azınızı açıp bakmayın çok daha iilerini görceksiniz inş..we görceğiniz zamanda da ana grup siz olcaksınız!!!!!🙂biliyorum ben ii müzik icra edenler ii yerlere gelir😛😀!!!!!!!!
ahh bide ben sahnelere çıksaydım daha grubum yok:'🙂S
nese oda olur😀😀
başarılarr sizeeee öpenzi😀
 
ozanım canım sen böyle alçakgönüllümüydün zaman gerçekten bişiler getiriomuş demekki 🙂
bu arada 1 sene sonra aklıma geldi foruma yazı yazdım anıldan büyük sözler kaptım 😛 (belkide anıl bu sözlerle bana foruma yazı yazdırmıştır rüşvet misali 😛 ) neyse sözleri bana kalsın tutmazsa aha buraya yazarım 🙂
 
aman diyim nazar değmesin demeyi unutmuşum,bazı kıskanç çekemeyenlerin nazarı degebilir arkadaş bildikleriniz çekemezlik yapıp kemgözleri değmesin aman hepinize bi nazar boncuğu alacam 🙂
 
çok sağol, doğrusunu istersen (çeşitli sebeplerden dolayı?!) biz de doğru dürüst kutlama yapamadık daha 🙂
şöyleydi böyleydi derken de iki kişi kaldık ankarada, bakalım ayarlarız bi gün🙂
 
Kardeşlerim benim. Başarınıza ne kadar sevindim bilemezsiniz.Ama bunu gözünüzde büyütmeyin çok fazla. Tamam şimdiye kadar vermiş olduğunuz konserlerden çok daha farklı bir konser olabilir ama bence bunlar sizin için çok büyük olaylar değil, hatta bence yakın bir gelecekte bunlar sizin için sıradan şeyler olacak. Belki şu anda abarttığımı düşünüyorsunuz ama abartı değil. Neden diye soracak olursanız sizi diğer pek çok insandan ayıran ve çok sevdiğim bi özelliğiniz var ama bu özelliğinizi birrrrazcık daha geliştirirseniz yapamayacağınız şey yok. Bu özellik; İnanç. İnandığınız sürece yapamayacağınız şey yok çünkü hepiniz çok güzel insanlarsınız. Hepinizi çok seviyorum, elimden geldiği kadarıyla mutlaka sürekli yanınızda olucam.Hepinizi çok öpüyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum ve devamı gelecek, İNANIYORUM!
 
Abi hakkaten duygulandım, bu yolda bize destek olup inanan bir insandan böylesi bir yazıyı okumak gördüğüm 50 bin kişiden bile daha etkiliydi.

sana çok teşekkür borçluyuz. Yanımızda olduğun için çok teşekkürler Enver.
 
maevar demiş ki:
Abi hakkaten duygulandım, bu yolda bize destek olup inanan bir insandan böylesi bir yazıyı okumak gördüğüm 50 bin kişiden bile daha etkiliydi.

sana çok teşekkür borçluyuz. Yanımızda olduğun için çok teşekkürler Enver.

her şey çok güzel özetlenmiş, tekrar çok teşekkürler. dediklerin sen yanımızda olduğun sürece teker teker gerçekleşecek.
 
Yukarıda iyi dileklerini belirten arkadaşlarıma ayrı ayrı sonsuz teşekkürler. Fakat içlerinde öyle bir insan var ki bizi bu yolda baştan beri destekleyen ve gazı veren, samimiyetine sonsuz inandığım kardeşim Envere ayrıca teşekkürler. Taşların yerine oturduğunu görmek ayrı bir zevk veriyor insana. Daha iyi olabilirsek daha iyi işler neden olmasın diyorum ve bizi takip edin diyerek sözlerimi kapıyorum 🙂
 
oyytttt beee...
ereğlideki konseri hala unutmadımmmmmmmmm
pırlanta gibiydii gerçekten yaaaaaa
hele kıvırcıkk saçlıııı yok muuuuu
eheheheheeh )🙂🙂
 
🙂 biz de ereğliyi unutamadık, öyle güzel bir yerde çalmak umuyoruz ki tekrar nasip olur bize.

Hayalperest adlı parçamızı www.purevolume.com/sertsessiz adresine koyduk, siteden dinleyebilir ya da download edebilirsiniz.

edit: bu purevolume'u anlamak güç ya bi yavaş çalar bi kalitesiz çalar, şarkıyı kaldırdım, doğru düzgün çalmaya başlayınca tekrar koyucam 😛
 

Geri
Üst