Satılık 3 adet sıfır kondisyonda elektro gitar

• Konuyu açan Konuyu açan hessian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Takasa
Kapalı
Fiyat
12000
Para Birimi
TL
hepsi yurtdisindan alindi ve sadece bir iki gun kullanildi. sıfırdan farksız. koleksiyon amaçlı satın aldım ancak su an paraya ihtayacım olduğu için satıyorum.
  • hediye olarak toplam 9000TL degerinde, hic kullanilmamis asagidaki ekipmanlari verecegim:

3 adet kalın gigbag

3 adet noiseless stacked rosewell single coil

1 adet sss manyetik yuklu pearl pickguard

1 adet hipshot stil sabit kopru

2 adet gitar standı

3 adet abalone/pearl sss pickguard

6 adet killswitch butonu

2 adet locking strap butonu

2 adet tree of life inlay sticker

1 adet siyah jack socket

gitarlar:

paramount hss sunburst

umeda hh satin silver

matrix hss gloss darkblue

wilkinson hardware, locking tuners, roasted maple neck/fretboard, tusq/bone nut, spoke wheel, coil split gibi ozelliklere sahipler (ayrı ayrı).

her bir gitarin detayina ulasmak icin sahibindendeki ilanlarima bakabilirsiniz. takasa ve pazarliga kapali. toplam tutari 29000TL (ekipmanlarla beraber), hepsini birden sattigim icin 12000TL’ye birakicam. istanbul içi teslim.
Screenshot 2024-12-25 at 17-52-31 Harley Benton Elektro Gitar - 1174041976.webp
.
Screenshot 2024-12-25 at 17-52-51 Harley Benton Elektro Gitar - 1174041976.webp
Screenshot 2024-12-25 at 17-52-14 Harley Benton Elektro Gitar - 1174041976.webp

hepsi yurtdisindan alindi ve sadece bir iki gun kullanildi. sıfırdan farksız. koleksiyon amaçlı satın aldım ancak su an paraya ihtayacım olduğu için satıyorum.
  • hediye olarak toplam 9000TL degerinde, hic kullanilmamis asagidaki ekipmanlari verecegim:

3 adet kalın gigbag

3 adet noiseless stacked rosewell single coil

1 adet sss manyetik yuklu pearl pickguard

1 adet hipshot stil sabit kopru

2 adet gitar standı

3 adet abalone/pearl sss pickguard

6 adet killswitch butonu

2 adet locking strap butonu

2 adet tree of life inlay sticker

1 adet siyah jack socket

gitarlar:

paramount hss sunburst

umeda hh satin silver

matrix hss gloss darkblue

wilkinson hardware, locking tuners, roasted maple neck/fretboard, tusq/bone nut, spoke wheel, coil split gibi ozelliklere sahipler (ayrı ayrı).

her bir gitarin detayina ulasmak icin sahibindendeki ilanlarima bakabilirsiniz. takasa ve pazarliga kapali. toplam tutari 29000TL (ekipmanlarla beraber), hepsini birden sattigim icin 12000TL’ye birakicam. istanbul içi teslim.
175916 eklentisini görüntüle.175917 eklentisini görüntüle175918 eklentisini görüntüle
Üsküdar Neo Guitar Store ile hiç görüşmüşlüğünüz var mı? Relic vs yaptıkları proje gitarlar nedeniyle ilgilenebilirler aslında.

Geri