Arda
ArdaPala
Merhaba hepinize şuan elimde Jackson js11 var yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum artık model yükseltmeye karar verdim. Zonguldakta bu gitarları deneme imkanı olmadığından sizden yardım istiyorum. Şu 3 gitar arasında çok karasız kaldım. Genelde hard rock, heavy metal ve azda olsa death metal çalıyorum. Ama tek gitarım olacağı için cleanler çok kötü olmasa iyi olur.
İlki
www.zuhalmuzik.com
Bu gitarda wizard 3 sap olması ve ash gövde olması ilgimi çekti. Ama sabit köprüdense strat tarzı köprü twrcih ederim. Birde diğer gitarlarda paslanmaz çelik fretler varken bunda yok.
İkinci gitar
www.zuhalmuzik.com
Bu gitarda da alder göve olması ve 5 yollu switch e ek olarak 5 tane daha manyetik pozisyonu olması ve kilitli burgular ve paslanmaz çelik fretler çok güzel duruyor ama c shape sap olması sweep picking ve shreed tarzı çalıma uyar mı emin olamadım.
Üçüncü gitar https://www.akakce.com/gitar/en-ucuz-cort-g300pro-elektro-fiyati,295843861.html
ise cort g300pro bu gitar 40k seviyesinde fiyatı ama Seymour Duncan SH-2N ve TB-4 JB olması yine kaliteli bir köprü ve kilitli burgu ile gelmesi ayrıca sapın 12-15.75 birleşik radiuslu olması güzel gibi dursada hem ekstra 10k vermeye değer mi hemde ergo-V sap hızlı çalıma uygun mu bilemedim.
İlki
IBANEZ RG421AHM-BMT RG Serisi Blue Moon Burst Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - 50 Yıldır Müzikle, Sanatla, 50 Yıldır Birlikte
IBANEZ RG421AHM-BMT RG Serisi Blue Moon Burst Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
İkinci gitar
Ibanez AZ24S2-BK Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - 50 Yıldır Müzikle, Sanatla, 50 Yıldır Birlikte
Ibanez AZ24S2-BK Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
Üçüncü gitar https://www.akakce.com/gitar/en-ucuz-cort-g300pro-elektro-fiyati,295843861.html
ise cort g300pro bu gitar 40k seviyesinde fiyatı ama Seymour Duncan SH-2N ve TB-4 JB olması yine kaliteli bir köprü ve kilitli burgu ile gelmesi ayrıca sapın 12-15.75 birleşik radiuslu olması güzel gibi dursada hem ekstra 10k vermeye değer mi hemde ergo-V sap hızlı çalıma uygun mu bilemedim.