Merhaba arkadaşla
eski masaüstü xp kurulu onboard kartlı bilgisayarımda aiso driver vst de seçiliykençatır çatır aynı anda hem kayıt hemde mp3 yada wmp dinleyebiliyorken , aldığım yeni onboard ses kartlı laptopta eğer vst çalıştırıyorsam mp3 dinleyemiyorum ( asio4all driver seçiliyken yine)... Uzuuun uzun hemen hemen tùm forumları okudum tek tùk bi kaç kişi bu işi win7 ayarlarından halledebilmiş, ben ise tüm çózùm yòntemlerini kullanmama rağmen başaramadım..
§imdi gelelim soruma: Eğer laptop uma extarnal usb li bir ses kartı ( misal fast tarack 2) alırsam, asio driver vst de seçiliyken ( misal guitar rig 5 ) wmp da şarkı dinleyebilecek miyim??? Aynı anda guitar pro 5 imden ses çıkacak mı???
Yoksa hala vst min asio driver seçeneklerinde "audio output in used another app" yazmaya devam edip beni müzikten soğutacak mı?????
Var mıdır aramızda bu şekilde win 7 de müzik yapıp olumlu sonuç alan???
§imdi gelelim soruma: Eğer laptop uma extarnal usb li bir ses kartı ( misal fast tarack 2) alırsam, asio driver vst de seçiliyken ( misal guitar rig 5 ) wmp da şarkı dinleyebilecek miyim??? Aynı anda guitar pro 5 imden ses çıkacak mı???
Yoksa hala vst min asio driver seçeneklerinde "audio output in used another app" yazmaya devam edip beni müzikten soğutacak mı?????
Var mıdır aramızda bu şekilde win 7 de müzik yapıp olumlu sonuç alan???