K®avat (Alternative) - İzmir

cuzunyol demiş ki:
Eywallah adaş. Çok iyi bi kayıt olduğunu söyleyemem. Digital makine ile anca bu kadar oluyo işte. Fikir olsun diye koyduk. ''Kayıt yok mu'' diye soranların sayısı günden güne artınca biz de koyalım dedik. Yakın zamanda sağlam bi demo yapıcaz zaten. İzle bakalım, yorumlarını alırım sonra. Bu arada gelmiyo musunuz? Bak hawalar düzelmeye başladı haberiniz ola. ;)
Eywallah . . .
adaş izledim valla ilk defa ve beğendim güzel ilk cover iyi olmuş beğendim eleştiri yapim dersen sadece sahnede biraz daha hareketli ol abi bitmiştir ötesi olmaz çok güzel beğendim yani ellerinize sağlık izmire gelcez bu aralar çok yoğunuz haziran yada mayıs sonunu bekliyoruz bakalım üniversiteler için de başvurduk da onlar tutuyor bakalım önümüzdeki hafta eskişehir olursa gidicez sen benim msni al altta var sende varsa ekle abi sana parçaları yollarım bende hadi kocaman başarılarınızın devamını diliyorum :D
 
Eywallah Can'cım sağolasın. Sahnede hareketlilik konusunda haklısın. Ama o gün bi takım sebeplerden dolayı (işletmeci ve bar çalışanlarıyla ilgili) pek keyifli değildik. Yani görmemeye, duymamaya çalışıyosun ama işte adımız üstümüzde 'Amatör grup'uz. Zamanla daha iyi olacaktır. Mesela o programdan 2 gün önce Kuşadası programı vardı ki biz bile inanamadık halimize. ;) Biliyosun sende ortamın, mekanın, insanların tavırlarının vs vs çok etkisi war.
Msn'i ekledim. Umarım gelirsiniz buralara, beraber güzel şeyler yaparız. Sonra biz de iade-i ziyaret yaparız Ankara'ya. :p Görüşürüz, kolay gelsin, başarılar . . .
 
tamam adaş bilmem mi kuşadasını çok güzeldir gelicez izmire tarih belli olsun hele bi büyük ihtimal ooze olucak olursa yada dungeon bi tek ooze u duydum iyi dediler dungeon u bilmiorum tam
 
Ohh ne güzel. İki bar da Bornova'da. Ooze daha büyük bi mekan Dungeon'a göre. Güzel mekanlar kısacası. Çok güzel olur, hadi bakalım hayırlısı. Haberleşiriz. Başarılar..
Eywallah . . .
 
ülee bütün rezillik cıkmış bak ortaya.. :) abi söleyin kamereman arkadaşa bi daha öle benim oldugum taraftan cekmesin yaa ben cok utanıyorum sonra. :p umarım dinlerken eglnirsiniz.. saygılar.. bu arada sewgili meslektaşım (Seyduna-bass-geri vokal)can sana de vermiş oldugun destektn ötürü teşekkürlerimi sunarım.. tekrar sana ve grubuna basarılar dilerim..
 
Belli zaten. Pancar gibi kıpkırmızı kesilmişsin, bütün rezilliğin çıkmış ortaya. Ama o utangaçlıktan değiil. Biliyorum ben. :p

''Abi Can; oyala insanları bişeyler söyle, iki dk ara verelim, ben çok kötüyüüm....''

Puhaahaaa :D :D
 
20 Haziran 2006 - Roger Waters İstanbul Konseri

Herkese selamlar. Uzun bi zaman oldu. Devam eden ve muhtemelen yaz sonua kadar da devam edecek olan stand by konumumuz sırasında gruba ve bize dair gelişmelerden öte, yer almayı başardığımız Roger Waters İstanbul konserinden bahsetmek istiyorum biraz. Biz oradaydık ve öyle sanıyoruz ki artık gözümüz açık gitmeyeceğiz. Gidenlerle yorum görüş paylaşabiliriz.

Konser sonrası bi kaç gün kendimize gelmekle meşgul olduktan sonra uzun ve derin araştırmalarım(ız) sonucunda çeşitli sitelerden, dostlardan ve kaynaklardan bulduğumuz ve bizim de elimizde olan bir-kaç video'yu sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Konsere gidemeyenlerin bi nebze de olsa o havayı solumalarına yardımcı olur düşüncesindeyim. Gidebilenler içinse o anı yeniden yaşamak hiç de fena olmaz, ne dersiniz? ;)

Özel Teşekür : Video'ların derlenmesinde büyük emeği olan Emrah Ömüriş'e de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Şimdi biraz keyiflenin ;)

Konser Öncesi Sahne - googlevideo (indirilemez)
Shine On You Crazy Diamond / Part 1 - youtube.com (indirilemez)

Roger Waters sahneye çıkış ve ARE YOU READY ? - youtube.com (indirilemez)
In The Flesh - Bitiş - youtube.com (indirilemez)
In The Flesh - Bitiş & Kıvılcımlar - youtube.com (indirilemez)
Alev Gösterisi 1.Bölüm Sonu - youtube.com (indirilemez)
Wish You Were Here (intro) - youtube.com (indirilemez)
Wish You Were Here - youtube.com (indirilemez)
Speak To Me / Breathe - youtube.com (indirilemez)
Have a Cigar (solo) - youtube.com (idirilemez)
Money - youtube.com (indirilemez)
Another Brick In The Wall - youtube.com (indirilemez)


Bunların kaliteleri kötü, 6600 kalitesinde
Alev Gösterisi & 1. Bölüm Sonu - youtube.com (indirilemez)
Speak To Me / Breathe - youtube.com (indirilemez)
The Great Gig In The Sky - youtube.com (indirilemez)
Biss Öncesi Selamlama - youtube.com (indirilemez)
Comfortably Numb - youtube.com (indirilemez)
The Happiest Days of Our Lives & Another Brick In The Wall - youtube.com (indirilemez)

Aşağıdaki dörtlü, official video'nun bir parçası. Konserin başlangıç kısmı olup Dream Tv'deki ''Yüxexes'' programından alınmıştır. Görüntü kalitesi sanırım bu konsere dair bulup bulabileceğimiz videolar içinde en iyisi. (aşağıdaki dört dosyayı aynı klasöre indirin, sonra herhangi birini winrar ile extract ediverin)

Dream Tv Yüxexes Programı - In The Flesh Part 01 - okeania.net'e sonsuz teşekkürler (indirilebilir)
Dream Tv Yüxexes Programı - In The Flesh Part 02 - okeania.net'e sonsuz teşekkürler (indirilebilir)
Dream Tv Yüxexes Programı - In The Flesh Part 03 - okeania.net'e sonsuz teşekkürler (indirilebilir)
Dream Tv Yüxexes Programı - In The Flesh Part 04 - okeania.net'e sonsuz teşekkürler (indirilebilir)

Dream Tv Yüxexes Programı - In The Flesh - youtube.com (indirilemez)

Ntv - Gece Gündüz Programı - youtube.com (indirilemez)
Kısa Bir Röportaj - youtube.com (indirilemez)

Time - dailymotion (indirilemez)
Any Colour Like - dailymotion (indirilemez)
Another Brick In The Wall - dailymotion (indirilemez)
Another Brick In The Wall - hemenpaylaş.com (indirilebilir)
Comfortably Numb rapidshare - yüksek kalite (indirilebilir)
In The Flesh - Bitiş Bölümü rapidshare - yüksek kalite (indirilebilir)
 
Bu arada Dış Kaynaklı Rock başlığı altındaki Pink Floyd başlığında, ''sonatina'' nick'li arkadaşımız konser'e ilişkin özel olarak yaptığım ve space'imde yer alan fotoromanın link'ini vermiş. Orda bulunduğuna göre buraya da yazmakta herhangi sakınca görmüyorum.

İyi seyirler..

Konser'in kısa bir fotoromanı
 
Geri
Üst