Başımın üstünde senin için özel bir yer ayarladım olur mu?warsavas demiş ki:Benide götürün kuşadasına bıktım izmirden.
Başımın üstünde senin için özel bir yer ayarladım olur mu?warsavas demiş ki:Benide götürün kuşadasına bıktım izmirden.
jimi_083 demiş ki:Arkadaşlar K®avat bi aksilik çıkmazsa 24 mart Cuma günü Kuşadası PunkRoyal' de sizlerle birlikte olacak....... 2, 3 gün içersinde netlik kazanacaktır gelişmeleri yazıcaz ilerleyen günlerde, görüşmek üzere...........
Ulen sen iste ben evde içireyim sana, sonra üstüne de iki şarkı söyler dağıtırız, coşarız. Yeter ki sen iste, bırak barları yaa napcan barlarda bi ton insan, gürültü patırtı. Sakin kafayla dağıtalım, coşalım biz olmaz mı? Akşam kap biraları gelirken 😛 😛 😛cashcash demiş ki:Beyler Kravat dinlemek istiyom artık içip dağıtmak coşmak istiyorum!!!!
Can'cım, haberleşelim hemen ona göre burda sizin adınıza yapabileceğimiz bişeyler olursa seve seve yaparız. Bi yardıma ihtiyacınız warsa fln hiç çekinme(yin) haber verin yeter. Önceden haberleşelim ki ona göre bi organizasyon yapalım. Hadi kalın sağlıcakla şimdilik.canacanka-t demiş ki:beyler izmir projesi var bizim ilerde haber vericem birlikte sahne alalım
evet savaşçım 3 milyar ama manevi değeri paha biçilmez 😆warsavas demiş ki:Harbi Bu cihaz nedir resimde görünen triton falanmı ?
Neyse bişey demiyorum ben, 21 kilo bayağı ağırmış gerçekteen 😛 😛Espana demiş ki:evet savaşçım 3 milyar ama manevi değeri paha biçilmez 😆warsavas demiş ki:Harbi Bu cihaz nedir resimde görünen triton falanmı ?
arkadaşlar kendi malları olmayınca böyle hor görüolar
al klavyeni belediye otobüsüne koy karşıyakaya getir diyorlar, 21 kilo olduğunuda hatırlatayım !!!
Sağol Can, aslına bakarsan süper yolunda denemez herşey için ama profesyonelce yaklaşıp işimizi yapmamız gerek diye düşünüyoruz. Tabi bişey anlamamış olabilirsin ya da aynı işi yapan birisi olarak çok iyi de anlamış olabilirsin 😀 Neyse şimdilik programlara başladık, hayırlısı olsun hepimiz için. Sizi de bekliyoruz buraya 😉canacanka-t demiş ki:herşey yoluna girmiş can çok sevindim valla konserler iyi
anamam mı çok iyi anladım hemde profesyonel düşünce tarzını bizde çok yaptık bilirim yani 🙂 bizim bi eskişehir projesi olucak haziranda gelmek istiyoruz ona göre birlikte bahne alırız inşallah sabahda ararım seni gardan alırsın bizi ev sahipliği yapın azcık hehehe 😀cuzunyol demiş ki:Sağol Can, aslına bakarsan süper yolunda denemez herşey için ama profesyonelce yaklaşıp işimizi yapmamız gerek diye düşünüyoruz. Tabi bişey anlamamış olabilirsin ya da aynı işi yapan birisi olarak çok iyi de anlamış olabilirsin 😀 Neyse şimdilik programlara başladık, hayırlısı olsun hepimiz için. Sizi de bekliyoruz buraya 😉canacanka-t demiş ki:herşey yoluna girmiş can çok sevindim valla konserler iyi
Eywallah . . .
İrtibata geçilmiştir, ilginiz için çok teşekkür ederiz. Pazar günü çekimler için Guardian'a bekliyoruz. Görüşmek üzere.rezistans demiş ki:arkadaşlar merhaba sadece izmir rock gruplarını tanıtan www.therezistans.com isimli bir internet sitesi oluşturduk . Sizlerede sitemizde yer vermek istiyoruz . sizede uyarsa bana ulaşmanız yeterli
msn : [email protected]
e - mail : [email protected]
hepinize başarılar
StickmasteR demiş ki:Beyler,hayırlı uğurlu olsun.Umarım devamı gelir.Gelmeye çalışacağım...Kolay gelsin...