ARkadaşım öyle 5 YTL si olan herkes gelmesin ama lütfen !jimi_083 demiş ki:Bende gelebilirmiyim master abi 🙂
Can'cim selamlar. Uzun bi aradan sonra seni sayfamizda görmek gercekten cok güzel. Deneme amacli bi program yaptik. Cok olumlu tepkiler almamiza ragmen biz tatmin olamadik. Ses sistemiyle ilgili ciddi problemler yasadik. Ama sonuc olarak yakin bir zamanda saniriz ki baslayacagiz. Hem alsancak hem bornova gibi duruyo. Netlik kazanmadigi icin su an bisey söyleyemiyoruz.canacanka-t demiş ki:programa mı başlıyorsunuz dostlarım?neler oluyor anlatın bakalım keşke ankarada olsanız da dinlesek bir şey daha sorcam kayıt alcak mısınız??
Öncelikle sitemiz girip düsüncelerini bizimle paylastigin icin cok tesekkürler.Alive cok begendigimiz ve takdir ettigimiz bir grup belirtmeden edemedim.Alive-bass demiş ki:Çarşamba günü etap'ın panosunda gördüm isminizi. Ses sisteminden memnun değilseniz çalabileceğiniz başka mekanlarda var Alsancakta aklınızda olsun dolaşırsanız mutlaka çıkar bişeyler. Başarılarınızın devamını dilerim.
Adas cok tesekkürler, sagolasin. Dedigim gibi henüz bisey belli degil. Yani devam mi yoksa tamam mi daha belli degil. Eger devam dersek de geriye kalan 4 kisi mi olur yoksa baska arkadaslarla mi o da belli degil. Ama yakin zamanda (en çok birkac güne kadar) belli olcak. Zaten eger devam edersek kaybedecek zamanimiz yok. O yüzden bir an önce netlestirecegiz. Simdilik böyle...canacanka-t demiş ki:beyler umarım hepiniz için iyi olmuştur ama nolcak şimdi?
Dogru söylüyosun, hayirlisi...canacanka-t demiş ki:hayırlısı ne ise o olsun can'cım ne diyelim ama tamam demeyin devam daha hayırlı olur kariyere göre.. ee tabi başka projeler yoksa 🙂
Ohoo Savas'cigim öncelikle sayfamiza hosgeldiin (bak buda ev sahibi klasik forum cümlesi 😛)warsavas demiş ki:OOo ilginç gelişmeler olmuş grupta 🙂 Hayırlısı diyelim arkadaşlar hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum (klasik forum cümlesi) Nyse sizi yakından takip ediyorum Güzel işler yapacaksınız !