Fas-On (Alternatif Rock, Hardcore) - Ankara

Durum
Yanıtlara kapalı.
Fas10'u ilk defa dinledim, sevdigim ve tasvip ettiğim bi tür yapmıyor da olsaniz, piyasada ki benzerlerinden cok daha iyisiniz. Genc yasiniza ragmen bence oldukca basarili cover lar yaptiniz zaten kendiniz gibi genc olan dinleyici kitlenizde sizle birlikte bayaga eglendi, 5 yıl sonra sizi TV de gorursem hic sasirmam herhalde, bu isi hic bırakmayın derim ben kolay gelsin...
 
ulan şuna bak bea!!!!! bass'cının eziklii bu olsa gerek :cry: ulan adil bi daa bu kdr calısırsam ben de :p harika bi konserdi bence, en azndan hatalarımz göze batmadı diyeym.. cok cok daha saglam seyler yapıcaz emin olun.. bu arada grup arkadaslarıma tesekkür ederm, cok kısa sürde kaynastm onlarla, zorluk cekmedm we ilk defa bu kdr stressiz bi konser gecirdm, eglendm!! saolun..
 
TEBLİKKER :p

Pazar cumartesiye göre daha iyi gibi geldi bana..
Gercekten cok iyisiniz.. Erman abi davulun hakkını vererek çalıyorsun.. BRAVO :alkıs sana diyecek birşey bulamıyorum abi ben!
 
Herkese teşekkürler dinleyen herkes umarım memnun kalmıştır çalışmalar aralıksız devam etmektedir. İleride gerçekleştirmeyi düşündüümüz projeler vardır bunlara odaklanacağız....
 
ya sercan beni n kdr annarsn bilmiorm ama arkamda erman gbi bi baterist warken cok rahatm ;) aslnda yaptıımz bi kac hata wardı ama, bu da fazla pratik yapmamaktan kaynaklanıo.. bu durumu hallettkten soora cok cok daha ii bi fason dinniceksniz.. ayrıca erman'ın da dedii gbi hepinizn begeneceini umduumuz saglam projeler war.. umarm gerceklestireblirz..
 
fas10 hakkında hergeçen gün ümidim daha da fazla artmakta....sizlere çok yakın olan biriim ama inanın ben böyle bi performans beklemiodum..bu arada unutmadan o bascının deerini bilin EMRAH çok çok iyi hakkaten hayranlıkla izledim orkun adil ve erman saten sizleri önceden de çok fazla dinledim ama emrahın yerini kimsenin dolduramıyacaını göz önünde bulundurun...elinize yüreinize sağlık dostlarım KOLAY GELSİN....
 
abi walla cok saol, elmden geleni ypmaya calısıorm.. hata yapınca içime oturuo, daha sıkı sarılmam lazm gitarıma.. gerci arada bi sallıorz ama :LOL: bi de uzun zmndır sahne performansm yoktu, az da olsa heyecan grio işin içine ama, ufacık bişi yane, bahane edemem onu.. nese önümüzdeki konserlere bakıcaz ;)
 
teşekkürler sizide çok dinleyemedik ama hayvanda sesler güzel geliyodu dışarıya size de başarılar dileriz
 
Beyler ne kadar iyi bi yorum yapıcam bilmiyorum ama repetuarınızı biraz daha değiştirmeniz lazım.. Gayet yetenekli görünüyosunuz ama açılın biraz farklı şeyler çalın. İki sefer dinledim sizi ama yine aynı şeyleri duydum..

Sadece öneridir bu.. Dikkate alıp almıcanız size kalmış..

Başarılar...
 
yaa söyle söyliyim biz bu grubu daha yeni kurduk parcaları ve tarzı yeni buluyoruz.grup ilk baslarken alternatıf olarak basladı tarz biraz daha yumuşasada yine tarzımız aynı....Biz tum grup eleman ları olarak kurban hayranıyız ve sarkılarına biraz kendi yorum larımızı katarak yapıyoruz ve tarzımızın da değişeceğini sanmıyorummmm ama yinede yorumun için saol
 
tre demiş ki:
Beyler ne kadar iyi bi yorum yapıcam bilmiyorum ama repetuarınızı biraz daha değiştirmeniz lazım.. Gayet yetenekli görünüyosunuz ama açılın biraz farklı şeyler çalın. İki sefer dinledim sizi ama yine aynı şeyleri duydum..

Sadece öneridir bu.. Dikkate alıp almıcanız size kalmış..

Başarılar...

yorum için teşekkürler ancak 2 gün arka arkaya olan konserlerimizde aynı repertuarı kullanıyoruz sonuçta bu son kadro 2hafta önce oturdu basçı değişti 2. gitar ve vokal geldi (aynı kişi)
ayrıca kurban çalmaktan büyük zevk alıyoruz bu yüzden özellikle yine yi çok çaldık..
 
tarzımızı buldk aslnda, ama adilinde de deii gbi iki konser arka arkaya olunca playlist'in darllından dolayı aynı parcaları calmak zorunda kaldk..ama sonraki konserlerimizde tarzımıza uygun yeni parcalar olacaktır.. umarm dinleyen herkes zevk alır..
 
Durum
Yanıtlara kapalı.
Geri
Üst