Bu arada hasta oldum çalışmalar bikaç gün aksayacak..
duff_mania demiş ki:ne calcaklar Guns N Roses mı???
zorknemesis demiş ki:tre demiş ki:Beyler ne kadar iyi bi yorum yapıcam bilmiyorum ama repetuarınızı biraz daha değiştirmeniz lazım.. Gayet yetenekli görünüyosunuz ama açılın biraz farklı şeyler çalın. İki sefer dinledim sizi ama yine aynı şeyleri duydum..
Sadece öneridir bu.. Dikkate alıp almıcanız size kalmış..
Başarılar...
yorum için teşekkürler ancak 2 gün arka arkaya olan konserlerimizde aynı repertuarı kullanıyoruz sonuçta bu son kadro 2hafta önce oturdu basçı değişti 2. gitar ve vokal geldi (aynı kişi)
ayrıca kurban çalmaktan büyük zevk alıyoruz bu yüzden özellikle yine yi çok çaldık..
tre demiş ki:zorknemesis demiş ki:tre demiş ki:Beyler ne kadar iyi bi yorum yapıcam bilmiyorum ama repetuarınızı biraz daha değiştirmeniz lazım.. Gayet yetenekli görünüyosunuz ama açılın biraz farklı şeyler çalın. İki sefer dinledim sizi ama yine aynı şeyleri duydum..
Sadece öneridir bu.. Dikkate alıp almıcanız size kalmış..
Başarılar...
yorum için teşekkürler ancak 2 gün arka arkaya olan konserlerimizde aynı repertuarı kullanıyoruz sonuçta bu son kadro 2hafta önce oturdu basçı değişti 2. gitar ve vokal geldi (aynı kişi)
ayrıca kurban çalmaktan büyük zevk alıyoruz bu yüzden özellikle yine yi çok çaldık..
Kurban'ı severim. Gayette güzzel çaldınız ama diğer parçalar gerçekten artık öööööh dedirten parçalar. Bilinmedik bişiler duyalım..
tre demiş ki:Kurban'ı severim. Gayette güzzel çaldınız ama diğer parçalar gerçekten artık öööööh dedirten parçalar. Bilinmedik bişiler duyalım..
the_executioner demiş ki:tre demiş ki:Kurban'ı severim. Gayette güzzel çaldınız ama diğer parçalar gerçekten artık öööööh dedirten parçalar. Bilinmedik bişiler duyalım..
yaptıımız parcalarn hepsi piyasa fark ettysen, ama biz işin içine farklı bi yorum kattk, en azndan ben böle düşünüorm.. bu arada caldıımız parcaları kendmz seciorz ama herkese uygun parcalar olmasına dikkat ediorz.. senin sewdiin weya sewmediin parcalar olmasına dikkat edemeyz, o zmn biz bi grup olamazdk..
bi dahaki sefere müzikal acıdan bakarsan olaya anlarsn nası bi yorum kattıgımızı, diger gruplardan farklı caldıımızı..
duff_mania demiş ki:Sen once Guns N Roses 'ın bass cisi kimmis bi onu ogren sonra benim nick e bi bak ondan sonra da gel bizim konsere bak bakalim Guns N Roses(Welcome To The Jungle, Sweet Child O Mine, It's So Easy, Nighttrain, Knockin On Heaven's Door, Don't Cry, Paradise City) caliyo muyuz calmıyo muyuz!!!
tre demiş ki:duff_mania demiş ki:Sen once Guns N Roses 'ın bass cisi kimmis bi onu ogren sonra benim nick e bi bak ondan sonra da gel bizim konsere bak bakalim Guns N Roses(Welcome To The Jungle, Sweet Child O Mine, It's So Easy, Nighttrain, Knockin On Heaven's Door, Don't Cry, Paradise City) caliyo muyuz calmıyo muyuz!!!
Tama afferim size...