tround_ demiş ki:fason öldünüz mü :?: konser bekliyoruz ama gaz parçalarla 😆
uyutmayın beni bide mor ve ötesinden vazgeçin onun yerine alternatif bi kaç parça çalın mesela Adil; where is my mınd ı söylesin 😉 en çok sevdiği parçadır
zorknemesis demiş ki:sadece ankaranın en iyi grubu olmak değil amacımız...
tre demiş ki:zorknemesis demiş ki:sadece ankaranın en iyi grubu olmak değil amacımız...
Çıkartın albümünüzü sadece Ankara'nın değil dünyanın en güzel en iyi en başarılı grubu olun..
Size bişey söyliimmi? Bu şımarıklıkla ve bu havayla hiç bi yere varamazsınız. Sadece arkadaş çevrenizle gezer durursunuz Biziz'in etrafında.. Sadece konuşmakla olmaz bu işler...
zorknemesis demiş ki:tre demiş ki:zorknemesis demiş ki:sadece ankaranın en iyi grubu olmak değil amacımız...
Çıkartın albümünüzü sadece Ankara'nın değil dünyanın en güzel en iyi en başarılı grubu olun..
Size bişey söyliimmi? Bu şımarıklıkla ve bu havayla hiç bi yere varamazsınız. Sadece arkadaş çevrenizle gezer durursunuz Biziz'in etrafında.. Sadece konuşmakla olmaz bu işler...
1. biz konuşmuyoruz çalışıyoruz.
2. albüm çıkarmak demek iyi olmak demek değil albüm var albüm var
3. bizim ankarada arkamız yok malesef onun için biziz ile başladık ileride çok daha farklı şeyler düşünüyoruz bar grubu olmayı değil performans grubu olmak gibi ayrıca basamakları teker teker tırmanmak gerek yoksa direk düşersin...
4. tartışma yaratmak için söylemiyorum şimdi bana dayılandı vs muhabbetine girmeyelim kimseye dayınlandığım yok ki dayılanmak ne biçim bi kelimeyse artık..
yinede yorumların için saol herkese başarılar..