Epiphone Lp 100 Hakkında Bilgisi Olan Varmı ???

Yumuşak karakterli müziklerede gidiyor, tonları biraz boğuk ama clean'de. Ben o yüzden satmıştım. Manyetik modifiyesiyle çok daha iyi birşey olur. Fazlasıyla ağırdır ama.
 
Eski lp100'lerde klavye biraz daha rahat gbi sanki. Benim kullandığım endonezyaydı. Yeni üretim çinler, biraz daha rahatsız gibi ama sorun nerden kaynaklı çıkaramıyorum. Dediğim gibi elindeki strattan çok daha ağırdır bence.
 
Tam bilemiyorum. Sert karakterli müzik için ideal ama, tok bi sesi vardır. Ama ben daha cır- single tonu aradığım için satmıştım. Ondan önce special 2 kullanmıştım les paul olarak. Epileri severim o yüzden.
 
Yok artık canım. Saçmalamışlar. Cort'un o x serisi epi'lere yaklaşamaz bile. Special 2 çok iyi değildir ama aynı fiyat aralığında ki cort'lara çakar. Les Paul 100 iyidir ama, alabilirsin tereddüt etmeden.
 
Eski bir modelini alacaksan (90lardan kalma ) ona adeta bir bebek gibi davranman gerekli.her gün altını değiştirip, her ay ayarlarını yaptırmalısın.Sen ona iyi bakarsan o da sana iyi cevap verir anlayacağın. Ton olayına gelirsek; ben bu gitarı 3 yıl kullandım.Daha doğrusu elimde bir gitar daha olduğu için bunu köşede tuttum yatırım amaçlı.Gitar 93 yapımıydı.Ama köşede tutarken aç susuz bıraktım bakımlarını yaptırmadım falan.10 kere provaya gidiyorsa 1 keresinde çaldım.tarz olarak orta seviye diyebilirim.Ne çok sert ne de çok yumuşak.Aslında hemen hemen her tarzda çalarsın ama gitarın ideali black metal tarzı değil tabiki. blues, rock'n roll,alternatif, özellikle pop tarzlarında iyi sonuçlar veriyor.ben genelde kurban,pentagram ve manga çaldım harikalar yarattı benim alet.

işçilik olayına da değinmek istiyorum.Bu derece bakım gerektirmesi bence bu markanın doğasında var.tüm gitarlarda var ama bu biraz daha özen istiyor.işçiliğinden mi başka bir nedenden mi bilemem artık.grup arkadaşımda (2008 yapımı olması lazım) 2 3 tıl önce 2.el olarak aldı aynı modelin siyah renkli olanını.klavyesi daha da değişmiş eskilere göre.Gitarda bir hamlık var onu hissediyorsun akıp gitmiyor bana göre.Ve geçen ay köprü manyetiğinden ses gelmemeye başladı.sık akort kaçırmaya başladı filan.bu yaşta bi gitardan beklenmeyecek şeyler ama şanssızlık.Tamamen kendi fikrimdir ama bu gitarın sıfırını önermem.squier al,eskilerden bi epiphone al.Çok daha kaliteli ve de hemen hemen aynı fiyatlarda geziniyor bu markalar.Senin fikrin gitarı eline aldığında hoşuna gidebilir, aradığım bu diyebilirsin o tamamen tarz, zevk işi.Şimdiden kolay gelsin.
 
Geri
Üst