Deep Inside (Doom Death) - Ankara

Daghan tam twin hastasi :). Alpayinda dedigi gibi 2 sarki haric fena deildi, ama karisan sarkinin sonlarda olmasi hepimizin sahneden bozuk moralle inmesine sebep oldu. Dogrusunu soylemek gerekirse Wordsareunnecessary kades hakli. Rtim kacirmalarindan dolayi oldu bunlarin hepsi, ama yakinda duzelicektir umarim.. Neyse, bidahakinde gorusmek uzere, bu sefer bizi yanliz brakmayin.. Hadi eyw..
 
Konser için tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. Biziz de BizBize eglendik.. Lead Gitaristimiz Fahri nin ankarada olmaması nedeniyle ağustos ortasında studyolara başlıcaz ve eylul dibi 20 parçalık bi repertuarla karşınızda olucaz..


Konser gözlemlerim ise.. Öncellikle gurup olarak sahnede biz kendimiz eglendik.. Ve biziz de bizi yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.. Lithium gurubu ve Nevermore a da burdan teşekkür ediyoruz her ne kadar duyulmamış bir organizasyon olsada arkadaşlarımız ile coştuk.. Önümüzdeki organizasyonlara hepberaber coşmak için bekliyoruz..


Bu sefer kafalar kopacak.. Stay Heavy :metal :metal
 
çoook çok az seyirci olması bence şanssızlıktı, kimse istediği kadar eğlenemedi ama bence iyiydi. davulcunuzun daha canlı çalmasını sağlayıp (fitil iyidir :p) basçınızın da melodilere karışmasını engellerseniz daha da iyi olacak: master of puppetsdan bahsediyorum bazı yerlerde müzik çok boş kaldı.
 
Abi zaten konserin nasıl bi konser oldugunu bili0sun.. Kendi arkadashlarımıza çaldık tabi bazı ölçülerde bu konseride değerlendiricez ama bu konser bizim için ölçü değil.. Yani herkez kafasına göre çaldı zaten kendi aramızda eğlendik.. Biziz de konserin o şekilde olmasına rağmen bize yapılan muamele de çok enteresandı.. Tonmaister ın vokali kapamasından sonra farkettiysen Alpago backvokal den söyledi böyle bi organizasyonda kim ne kadar sallarki.. Umarım gerçek bi organizasyon da bizi izlersin ve Deep Inside ı daha iyi tanırsın.... Ankara da bu müziği yapan yapabilen fazla gurup yok... Bizde bunlardan biri olmak için yola çıktık.. Yakında tekrar gerçek bi konserde bizi izliceksiniz..
 
Vokal 'deki aksaklıklar dısında kötü bir grup degil... Ama su organizasyon kötü isine bende acaip takıldım :roll: Organizasyo ' nun kötü olması sadece seyirci azlıgı ile mi ilgilidir ? Bu donemde yani bu aylarda ki en ölü aylardan biri 1 ay onceden de afiş assanız bu zamanda bu konseri dolduramassınız , kaldı ki cıkan grupların nasıl oldugu ortada , kötülük , iyilik acısından demiyorum ama kitlesi olmayan gruplar ... Organizasyonları begenmeyip surekli laf etmeye devam edersek sahneye cıkmayı mumla arıcak moda gelicez bunuda belirteyim istedim ;) Ilk once belli bi seviyeye gelinir ondan sonra organizasyon begenilmez kaldı ki cyberknight ' a katılıyorum ... Super bi bar organizasyonu nasıl olur merak ettim bende :roll:
Sevgiler saygılar efenim ..
 
eleştiriler canınızı sıkmasın.vokal problemleri sadece 2 şarkıda var ve bunlar çok kolay halledebileceğiniz problemler.kısa sürede halledersiniz. bu arada gurubun bassçısı son derece kabiliyetli bir adam.bu guruba destek çıkmak gerekir çünkü bu guruptan birşeyler olacak.
 
alpago demiş ki:
Vokal hakkındakı eleştırılerınızı dikkate alıcam ;) Bu eleştiriler için oncelikle teşekkurler :)

Ayrıca hiç merak etmeyın çalısıp daha ıyısını yapmaya calısıcam :twisted:

bunu belirtmeden geçemedim, eleştiri kabulü, bunları kullanarak kendini geliştirme, daha iyi olmaya çabalama, ilerleme budur. herkese örnek olur inşallah, sözüm meclisten dışarı.
 
vala bence performansları gayet iidi.studyada bile bu kadar geyik yapmadı elemanlar yane konser ortamı yoktu.tamam saçmaladılar bazı parçalarda ama şimdiye kadar kaç AMATÖR gruptan dinlediniz fade to black i,seek and destroy u,i died for u u vs.vs. vokal pek ii deil di doğru umarım ii olur zaten vokalin pek te önemli olduğunu düşünmüorum şimdilik.olmadı bulunur (yalandı metallica iced earth ,iron maiden ,anathema sölicek en azından 2 ayrı vokal lazım sanırım:)) organizasyona bişi demek istemiorum ama şunu sölim crossfire ın altında çıksaydı bu grup bar full çekerdi ve herkes deli gbi kafa sallardı bu gruba ..zaten heavy çalan grup saılı daha iisi can sağlığı (kafayeli oldu bea)
 
Crossfire'ın alt grubu çıkmak da pek bişeyi değiştirmiyor biz çıktık da ne oldu ilk 2 grup yine haybeye gidiyor. Crossfire ı izlicek olan geç geliyor ilk grupları izlememek için :) Sağlık olsun diyip geçmek lazım. Organizasyon konusunda tek demek istediğim şey giriş ücreti en büyük etken seyirci olmaması konusunda. En azından bira dahil olsa bi nebze farkeder ama 5ytl yi sağlam bi headliner olmadıkça bu tür rock alive org. larına herkes vermez....

Deep Inside a başarılar. Metal Fest düzenlemek için piyasada metal gruplarının çoğalmasına seviniyorum...
 
5 milyondan ziyade kimsenin haberi olmadı.demek istediğim eğer crossfire gibi bi grup olsaydı milletin haberi olurdu ilk grupta olsan daha çok dolardı bu konsere kıyasla..
nese o günerde olacak işallah
ha bide gruplar ayrı biyere dinleyenler ayrı biere
ne dinliosun die sorduğunda 'ee korn dimmu borgir falan ya ' dien kesim sokaklarda çoğunlukta ama kendileri teşvik edipte buraları takip edemiolar:)
bizde kafa sallamaya yer arıoz muhaha nese yaf uzatmamak lazım bi günah işlediysem affola:)

YÖNETİCİ NOTU: İMZANIZI DÜZELTİN. ( MAX. 3 SATIR. )
 
Beyler eleştirileriniz,önerileriniz ve övgüleriniz için çok teşekkürler.. Bunlar bize manyak gaz veriyo... Bu foruma yazdığım yapıcı eleştiriler her ne kadar silinip dursa da yazdıklarınız bize yeter.. Bu gurup çok daha iyi olucak.. 2 hafta sonra tüm elemanların dönmesiyle çalışmalara tam gaz devam edicez.. Bizden Manowar , bi kaç pentagram şarkısı daha ve Sentenced dan parçalar da dinliyceksiniz.. Hakkaten ankarada bu tarz fazla gurup yok ama bazı insanlara bunu anlatamıyoruz bu forumda .. Onlar baltalamaya devam etsinler biz işimize bakıyoruz...

Stay Heavy :metalhead
 
Geri
Üst