Purgatory84 demiş ki:Deep Inside hlll size alpago hayal kirikligina ugramana ragmen
(seyirci bakimindan) süppperrr vokal yaptin tebriklerrr ritimine bisiyyy demiyorum o zaten iyiydi ama açikçsi vaokalini bu kadar gelistirebilecegini ummuyordummm. yeni konserler bekliyozzzzzzzzzzz Heavy Metal :twisted: :evil: :twisted:
FateX demiş ki:Eywallah Mert.. Bi dahaki konserlerimize bekleriz.. Ben umutluyum Deep Inside gurubu çok is yapicak...
Bronx demiş ki:Purgatory84 demiş ki:Deep Inside hlll size alpago hayal kirikligina ugramana ragmen
(seyirci bakimindan) süppperrr vokal yaptin tebriklerrr ritimine bisiyyy demiyorum o zaten iyiydi ama açikçsi vaokalini bu kadar gelistirebilecegini ummuyordummm. yeni konserler bekliyozzzzzzzzzzz Heavy Metal :twisted: :evil: :twisted:
Evet bende aynı şeyi demiştim zaten , konserde yoktum fakat stüdyoda iyiydi.Yazılanlara bakılırsa iyi bir iş çıkarmış,Başarılar ;
Bronx demiş ki:FateX demiş ki:Eywallah Mert.. Bi dahaki konserlerimize bekleriz.. Ben umutluyum Deep Inside gurubu çok is yapicak...
Şöyle Kızılay'da olursa tamamdır ya 😉 Bizde izlemeye geliriz.
mat demiş ki:Karışık :?:
Nasıl karışık şunu biraz açar mısın :?: