tuzruhu

zaten kötü olmuş demedim... sadece müziğin arkasında kalmış... o vakali back olarak bırakıp üzerine bir kez daha okursan süper bişi çıkar die düşünüyrum.
 
demoyla ilgili bişeyi açığa kavuşturmak lazım, tamamen evde kayıttır, duyduğunuz vokalde bildiğiniz dandik blgisayar mikrofonu ile kaydedildi, zaten çağatayın kaydı stüdyoda yapılcek merak etmeyin, elimizden gelenin en iyisini yapmaya (yani bizi varedenleri mutlu etmeye:) çalışıyoruz...
 
arkadaşlar bu akşam 9 sularında yaptığım fizibilite çalışmaları meyvelerini verirse ufak bir güruh halinde barakada olcass...

Yalnız tam bir 68 kuşağı olan annemde aramızda olacağından size sürekli olarak "cem karaca" tacizlerinde bulunabilir..

haberiniz ola...eylemlerim devam edecek...
 
arkadaşlar saat 11 e kadar sizi dinleyebildik çok keyifliydi çok eğlendik... Volkanın elinin kırık olduğu halde bu kadar güzel çalması cidden korkutucu.. :)

sanırım en büyük şanssızlık pazartesi gibi bereketsiz ve ölü bir günde sahne alıyor olmanız umarım hafta sonuna yakın günlere alınır programınız.
 
önce "saydım" için teşekkürler... Volkan da olmasa düşünen yok valla....

kendimi tutamayıp geldiğimde gördümki çanavar gibi sahnedeydiniz.

Bu arada küçük bir öneri slow şarkılar inanılmaz güzel... lakin gece 11 den sonra daha orta tempolu şarkılar iyi gider diye düşünüyorum. valla ben bile karaağaç tan sonra göçtüm :) gelnlerin ritmini düşürmemek lasım... tabii bunu bi bilgiçlik olarak almayın lüten sadece ufak bir gözlem...

Sevgiler hepinize,

(not: İskender... bilen bilir ben bir bass gitar hastasıyım. sayende iliklerime kadar işledi o güzel tınılar sağolasın...)
 
arkadaslar,tuz ruhu için baska platformlarda yorumlarım olmustu,burda ise ilk olcak..herseyin bi ilki vardır gec kaldın demeyin sakın!!
ya carsamba günü izledigim sanki bambaska bi gruptu,coook guzeldi,yani tansiyonu acaip ii yakalamıstınız.
bu hafta da pazartesi ve salıymıs,daha da ii performanslar görücez sanırım..calısın arkadaslar da demonuz bitsin artık!!bekliorum aylar oldu :D
 
Herkese slm arkadaşlar...

Ve en sonunda demo bitti... :LOL: Tamamen ev kaydı olmakla birlikte 1 cover ve 1 beste den oluşmaktadır..Şimdi besteyi sizinle paylaşıyoruz...Cok yakında cover da burdan yayınlanacaktır..

Aşağıda ki adresten indirebilirsiniz...


http://rapidshare.de/files/5271549/TuzRuhu-Beklerim.mp3.html

(Rapidshare bilmeyenler için :)) Bu adreste free yazan yere tıklayın arkadaşlar..Ve geriye sayım başlayacaktır..Sonra download yazan yerden indirebilirsiniz...)

SaygılaR...
 
ben yerine cevap veriim beyfendiye amerikadan özel geldi!! gerçekten zor bulunan bi alet türkiyede..

daha iilerine layık benim bass çım ama şimdilik bu da yeter:)

bu arada tuz ruhu:

pazartesi baraka 8.00pm

çarşamba ütopya rock bar 8.00pm

cumartesi ütopya rock bar 8.00pm

programlara tam gaz devam etmektedir....
 
Geri
Üst