Parker gitarlar hakkında gorusleriniz, tecrubeleriniz

Parker gitarlar hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Ayrıca TR distributoru kimdir? Deneme fırsatım olmadı. Gerci zaten pahalı burada yanına yaklasılmaz. :roll:
 
Merhaba , Parker gitarların Türkiye distribütörü Zuhal Müzik. Gitarlar hakkında şunu diyebilirim muhteşem ötesi clean tonlara ve sustain'e sahip gitarlar piezolu olan modellerin piezoları zaten fishman yanılmıyorsam ve çok başarılı, yüksek model parkerlar gercekten kaliteli parker fly classic gibi yalnız drive işi olaya girince biraz başarısız kalıyorlar, daha dogrusu şöyle başarısız telecaster sounduna yakınlar bayağı ve shred vs gibi şeyler yapmak çokta tatmin edici olmuyor.Özellikle sert müzikler için düşük modellerini tavsiye etmem yalnız bazı parker'ların çift humbuckerlı olanları da var onlar ciddi versatil gitarlar güzel manyetik kombinasyonu ile yapılabileceklerin sonu yok tabi ama parker fly daha cok jazz, blues, pop rock vs tarzlarında çok başarılı ama rock metal yapılmaz diye bişey yok yapanlar var cokta başarılılar.Parker süper gitar ama yüksek modelleri olmalı illa ki onlar kusursuz cunku.Bu arada çok iyi sustain var parkerlarda. Sapı ise kesinlikle diğer hiçbir gitara benzemiyor.Strat vari ama daha ince telecasterle hiç benzemiyor ilginç yani denemelisin bence Zuhal müzikte bulabilirsin ama yüksek modellerinden pek fazla getirmiyorlar sanırım, özellikle versatil bir gitar istiyorsan ve drive seviyorsan humbuckerlı versiyonlarını tavsiye edebilirim.Yalnız yüksek modelleri bayağı tuzlu fiyatlara sahip düşük modeller ise 700-800 $ dan başlıyor.
 
ParkerFly.jpg


cok cirkin bisey ya :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Bijen yorumların icin cok cok tesekkurler, dergi gibi yazmıssın valla :) O zaman bi ara Zuhal' gideyim. Reeve tipi biraz degisik ama goz alısır bi sure sonra.
 
Rica ederim megadeth79 bende parker fly classic manyaklarındanım çok severim, hiçbir gitara benzemeyen karakteri olan acaip gitarlardan birtanesi. Bu arada tipine laf yok lütfen efendim lütfen:) çok acaip sexy geliyor bana tipi yaw:)
 
Geri
Üst