ZOOM GFX-4

pek iyi bi alet değil. eğer var, satıyosan işin görülsün diye ben alabilirim :mrgreen:

şaka bi yana bende arıyorum alıcam.ses frekansı iyi bi alet. benim efekte gözüm yok.bol ve sağlam drive'ları olsun yeter.ki zaten bu model hem ucuz, hem de frekansları gfx8 ile aynı!!
 
ben bir dönem gfx4 kullandım
bir kere driveları az ve öz tam anlamıyla. az seçeneğin var drive için ama doğru ayarlarla çok iyi sonuçlar alabiliyorsun.
efektleri de çok kaliteli özellikle ben bu aletteki chorusun kalitesiyle pek karşılaşmadım bu güne kadar.
amfi ve kabin simülasyonu var direkt ses sistemine girebiliyosun
yalnız expression pedalı pek iyi değil aletin tek kötü yönü bu.
yardımcı olabilmişimdir umarım
 
benim sorunum GFX-4 te olan veya ypilan bir soundun ses yüksekligini veya azligini nasil ayarlayacagim kitabini oku oku sökemedim be canlar SOS SOS SOS Bulutsuzluk özleminden Deniz Kardes de bu aleti kullaniyormus ama daha detayli frekans veya sound hakkinda bilgi verecek bir CAN ariyoruz SÜKRANLAR
 
eğer bu sitede okuduysan ben yazmıştım onu. evet konserinde görmüştüm.deli bi sesi vardı. ama kötü bi gitar ve amfide deniyosan o sesi almana imkan yok bikere!

ama alıcağın ses doyurur seni. o ses yüksekliğini gain ayarından yaparsın.

al incele, karşılaştır bakim

bu gfx 4

http://www.zoom.co.jp/english/gfx4frmst.html



buda gfx 8 yani 4ten daha pahı olan alet

http://www.zoom.co.jp/english/gfx8frmst.html



ses çıkışları aynı. yani kalitede aynı.sadece daha fazla fekt var 8de. bu arada aleti nerden kaça aldın hoca??
 
Hocam kusura kalma gec cevap veriyom, verdigin infolara, sagol aleti 100 euroya bir arkadastan aldim daha sahnede denemedim evde kulaklikla su an bir iki sound ayariyla ugrsiyom kurcaliyom yani.Drive de tamam gainden peki temiz gitar sesini effekt lerle beraber kullandigim sesi ceingiz coskuner solosu gibi o zaman gain olmuyor
 
Bende bu aletten bir türlü verim alamadım. Benim 1. sorum bu aleti pcye bağlayabiliyormuyuz 2. sorum ise kaliteli bi sound alabilmek için yapılacak bir ayar varmı çok iğrenç denecek kadar kötü sonuçlar alıyorum prosesörden kullananan arkadaslar bu prosesör ile ilgili inceleme konusu açsalar iyi olurdu nette cok az bilgi var bu prosesör ile alakalı.
 
Geri
Üst