Dimness Through Infinity

H

hasta_ruh

duyan bilen var mıdır arkadaşlar_ :?:
Türkiye'deki diğer metal gruplarıyla karşılaştırıldığında kalitesi çarpıyor anında kulağa doom yapmaktalar ve çok başarılılar :!: :!: 1998 yılında 'dreadful tales of feeble breeze' isimli demolarıyla başladırlar ancak bir yıl sonra kadro ve kaliteyle birlikte grup deişti aydın çıkışlı olan grup 5 kişilerken ilk demonun ardından 8 kişi oldular nymph ve when the soul weeps alone albümlerini kesinlikle tavsiye ediyorum...bir iki şarkıda önerecek olursam down&the fallen,legendary dreams,dying embrace,sucidally dreaming over stones,in the forest of melancholy,and begins the tragedy özellikle down&the fallençok başarılıdır kadroya gelince;
vokal, ebru namlıoğlu
davul, klavye anıl emre dedeoğlu
brt vokal, oğuz akalın
gitar,emrah korkmaz
vokal speech ,aytaç özcan
keman,canan sevgin ulukan
flut marco
bas gitar taçkın bilal


grup hakkında daha fazla bilgi verebilecek arkadaşlar ve dinleyenler naçizane yorumlarını yaparlarsa sevinirim :arrow:
 
bu grup aydınlı değil miydi?
tamam doom yapıyorlar ama göze çarpan bi olayları yok..umarım daha iyi olurlar... bence daha çok sıkı çalışmalılar..iyi ve kaliteli müzik için...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
evet aydınlılar..bilemiyorum gerçekten iyi olduklarını düşündüğüm için bu başlığı açtım ;)
 
Nymph albümü Atlantis müziktem çıkan bandrollü bir albüm değilmi...
Nese albüme gelirsek bence fena değiller...Albüm kapağıda mavili falan bayağı hoştur...
 
sağol, yalnız bu parçalar albümün genel havasını tam yansıtmıyo albümde brutal vokal ağırlıkta ve daha yavaş parçalar var. karanlık atmosfer çok mükemmel yaratılmış.
ben şaşıyorum gerçekten, bu kadar süper soundda ve mükemmel bir albüm nasıl türkiyede bilinmiyor çok fazla. hep aynı gruplar gündemde onların da hiçbir numarası yok. dimness through infinity avrupada çok tanınıyor ama burada tık yok. neden.
bi de şunu söylemek isterim ki grubun dağıldığı söyleniyor bilen duyan varsa doğru mu bu
 
evet, bilmeden dinlediğimde türk olduklarını anlayamadım, yanlış anlaşılmasın türk gruplarını kötülediğimden değil ama sound , albümün genel havası, parçalar vs yıllardır dinlediğim gruplarla eş. her zaman olduğu gibi kaliteli gruplar ülkemizde silinir gider. bu grupta dağıldmış (?)
 
arkadaslar grubun tesadüfen bir parcasını dinledim
olusturdukları muzik duygu ve derinlik acısından cok iyi bence iyi bir grup sadece müzik olsun diye bir şeyler yapmıyorlar umarım silinip gitmezler ve iyi işler yapmaya devam ederler.
 
dticd_medium.jpg

Bu başlığı açtığın için sağol hasta_ruh, ben de yakın bir zamanda açmayı düşünüyordum. Ancak elime detaylı bilgi ulaşmadı.
Gitaristleri(Emrah Korkmaz) iyi arkadaşımdır, en son "Daha iyi ve profesyonel bir albümle" döneceklerini söylemişlti. İlk demolarıyla pek duyulmamışlardı, ancak internet üzerinden bir araştırma yaparsanız birçok yabancı sitede isimlerine rastlayabilirsiniz.
 
Nymph gerçektende güzel bir albüm olmuş.Ebru nun vokali gerçekten çok iyi.Bana göre giter biraz geride kalmış ama yinede çoğu gruptan iyiler.Özellikle albüm boyunca arkadan gelen yağmur efekti çok hoşuma gitti.D.T.I ye başarılar dilerim.Canlı performanslarını çok merak ediyorum.
 
Doom Ambient Metal yapan Bir Türk Grubu oldugunu ilk duydugumda inanmamistim hayretle dinledim dinlerken yagmur sesinin arkadan gelisi ve arada keman sesini duydugumda daha delice sevdim vee tabiki Egeli :p süper bir grup..
Beni derinlere ceken aglatan parcalari :roll:
When the soul weeps alone...
And begins the tragedy...
Dying embrace
:evil:
 
Nymph çok başarılı bir albüm arkadaşlar..Başarılarınız sonsuz devam etsin...Anılcım seni çok özledim...
 
avrupada hangi foruma girip baksam herifler dimness i biliyor , çok seveni var, yalnız yunan grup sanıyorlar bu kötü bence :evil: grubun dağıldığı asparagas. kaynak sağlam. atlantis müzik.
 
dalgakiran demiş ki:
avrupada hangi foruma girip baksam herifler dimness i biliyor , çok seveni var, yalnız yunan grup sanıyorlar bu kötü bence :evil: grubun dağıldığı asparagas. kaynak sağlam. atlantis müzik.
bu benimde dikkatimi çekti...Dışarda Türkiye dekinden daha çok tanınıyorlar...
Umarım 2. albümde Türkiye de daha ileri giderler.Bekliyoruz...
 

Benzer konular

Geri
Üst