CattaQully (Rock)-Ankara

selam herkese..yine tatlı bi performans oldu bence, ses düzeni gitarlar acisindan yine tatmin edici olmasa da ve ilk iki şarkıda monitörden kendi sesimi duymayıp şarkıları nispeten kafama göre yorumlasam da ( biraz kendimden bişiler kattım arkadaşlar olur o kadar ;) ), aradaki bi kaç ufak aksaklığa rağmen bence iyi bi performanstı. Grafik giderek yükseliyor bana sorarsanız..elbette bizim dışımızda -ama kimin içinde, niye geliştiğine hala akıl sır erdiremediğim- programı erken bitirme hadisesini hiç katmıyorum hesaba.. :x gerçi neticeye bakmak lazım elbette..biziz semalarında ucmaya davet edildik ya di mi ama? ;) 3 mü etti kaç etti? 8) neyse konuşuruz üstünde daha...hadi şimdilik eyvallah... arkadaşlarım, gitar-baget tutan ellerinize; processor-cross pedallarına vuran ayaklarınıza sağlık :D
 
Selam arkadaşlar yine ben:)..
Dün gece sağlam bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum her ne kadar gitarlarda yine sorun çıksa da ve organizasyon 0 olsa da(Biziz yönetimiyle alakası yoktur)...It's my life'da ki ışık ve duman şovu alışkın olmamızdan dolayı hepimizin dumura uğramasına sebep oldu, ama gaza gelmek de çok keyifli oldu sonrasında:)..One more cup of coffee tamamen doğaçlama oldu dün gece, bi de gitarımın sesi çıksa daha güzel olacaktı..Bir aksilik çıkmazsa,büyük ihtimalle yeni dönemde bizi biziz'de seyredebileceksiniz..Bütün grup arkadaşlarımı kutlarım,müzikle ve catta qully'le kalın,eyw..
 
evet arkadaşlar...
dün gece bizizde güzel bi gece geçirdik ..sadık seyirclerimize çok teşekkürler:)
zaten aramızda konuştk grup olarak onlara plaket verecez:)
gizeme katılıyorum walla perfprmansımz giderek artıyo her konser değrindn daha başarılı oluyo bence..gerçi seyirci sayımzı bi türlü artıramıyorz ama napalım o da organzsyonun suçu dimi..
hayırlısı diyelim..
tabi bizizden de teklif aldığımızı söylemeden de geçmiyim dimi:)
walla onur duyuyoruz bunlardan..
sizce yeni sezonda CattaQully nerde sahne alacak???
ŞOK ŞOK ŞOK FLAŞ HABER!!!!
azzzzzzzzzz sonra.....ehhehehhe
 
biziz'de yine çok iyiydiniz. üst üste fazla damar girerek alkol tüketiminde tavana vurdurmanız dışında benim açımdan hiçbir sorun yoktu :twisted:

gizem'e ufak bişey söylemek istiyorum şarkıları yorumlaman süper ona hiçbir lafım yok yalnız aralarda biraz daha tane tane ve anlaşılır biçimde konuşursan daha iyi olacak gibi ;)

edit: plaketi de en kısa zamanda bekliyorum artık elden mi olur ama adrese teslim olursa daha iyi :LOL:
 
merhaba arkadaşlar siteye bakarken tesadüfen gördüm sizi yazmadan geçmek istemedim bizizde geçen haftaki performansınız hakkında bişeyler yazayım dedim sizi ilk defa izlemiş olmama rağmen gerçekten çok beğendiğimi söylemek istiyorum parça seçimi konusunda da mükemmelsiniz tam olması gerektiği gibi ;) grup elemanları hakkında da bazı yorumlarım olucak yeşil gitarlı olan elemana bittim hem harika çalıyor sololar falan bayıldım açıkçası.. çalarken resmen hissediyo tam müzik adamı yani :ask vokal falan da gayet ii ben sadece dikkatimi çeken konular hakkında yorum yapmak istemiştim okuduğum kadarıyla artık bizizdeymişsiniz her cuma ordayım :D
 
replikten sonra izlemek mumkun olmasa da kalbimiz sizlerle bilirsiniz siz :LOL: duyumlarima gore daha da iyiye dogru gidiyormussunuz, teknik aksakliklara ragmen dummy ve bizizde de gayet guzel goturmussunuz programi, e helal olsun ne diyelim :) hele su ankara bi dolsun, bi kis gelsin, butun kis beraberiz artik, ekibim ve ben saygilar sunariz, hadi kalin saglicakla..
bi de serterrrrr bizi tiskoya goturrr :?: :LOL: :!:
 
janis arkadaşıma iltifatları için teşekkür ediyorum..tabi her hafta bekleriz programa ama biziz olmayabilr cuma kesinlşnce burdan anons edeceğiz,ama büyük ihtimal dummy de sahne alıcaz cumaları...
bu arada artık yeşil değil siyah bi gitarla karşınızda olacağım ehehhe
 
önümüzdeki kış çok daha iyi performanslar sergileyeceğimzi düşünüyoruz.teknik aksaklıkları büyük oranda çözeceğiz ekipmanımızın yenilenmesiyle..
tabi her organizasyonda yer almamak gerektiğini de öğrenmiş olduk acı deneyimlerle:(
serter kek beni al diskoya giderken 8)
 
Repertuarımızda büyük sayılabilecek bir değişikliğe gittik. Öncelikle on beş yeni şarkı ekledik. Bunların çalışmalarına en kısa zamanda başlayacağız. Eskilerden birkaç tanesi çıkacak. Gelen görüşleri dikkate alarak bazı şarkılara "hoşçakal" diyeceğiz. Bir de henüz Türkiye'de hiç bir grupta olmayan projemiz var. Onu hayata geçirmek için yoğun çaba içersindeyiz. Üzerinde çalşıyoruz. Oturttuğumuz takdirde hem seyir açısından hem de müzik açısından güzel bir çalışma ortaya çıkacağını umuyoruz. Bunu şimdilik burda açıklamayayım, sürpriz olsun :eek: . İlerde umarım herkes bu sürprizi beğenir.
Merak etmeyin herkesi diskoya götüreceğim. Gelecek hafta bir minibüs alacağım, herkese yetecek kadar yer var. :) İtişmeyin, arkayı dörtleyin, ayakta adam alamam, polis ceza kesiyor görünce, ona göre tedbirinizi alın... :LOL:
 
virtuose yaaaaaa sen o musun sizin bi program kesinleşsin yeterki ben gelirim farketmez :kaydim önemli olan seni tekrar görmek :ask haberlerinizi burdan sürekli takip edicem görüşmek üzere..
 
virtuose bak aklıma ne geldi ya sen madem okuyosun yazdıklarımı acaba senle tanışmak istesem ne düşünürsün konuşabilir miyiz? lütfen uygun olduğunda falan mailini ver ya da tel.ini görüşelim istersen bende veriirimm :D haberleriini bekliyorum heyecanlaaa :ask
 
selam arkadaşlar ya daha önceden yazmak isterdim ama ancak kısmet oldu :) her ne kadar sizin son performanslarınızı izlemesemde :cry: yani grubun son halini bilmesem de hepinizin elinden geleni yaptığını biliyorum ve çok daha da iyi yerlerde olucağınıza inanıyorum artık bu yılki programlarınızın hiç birini kaçırmamaya çalısıcağım merakla bekliyorum :dans ayrıca bazılarını da orda görmek istiyorum janisjoplin biraz yavaş istersen ne dersin :evil:
 
Herkese tekrar merhaba;
Dostlar, grubumuzun artık bir logosu var. Uzun zamandır kafamızda olan bu plan hayata geçti. Logonun çizimi için büyük emek harcayan ve güzel bir eser yaratan Ferdi'ye, grubumuzun sanal ortamda yer almasını sağlayan, her türlü internet işlerini yürüten Şükrü'ye sonsuz teşekkürler... Ellerinize sağlık dostlar. :)
Logomuzu aşağıda görebilirsiniz. Görüşmek üzere...

cattaqully8zn.jpg
 
LOGO BUDUR..Emeği geçen herkesin eline sağlık,giderek daha iyiye ulaşıyoruz,eyw dostlar...Bu arada nacizane tomruktan bozma,washburn gitarımı değiştirmiş bulunmaktayım,yeni programlarda herşeyine bayıldığım yeni ibanezimle çalıcam,her şey Catta Qully için... 8) Görüşmek üzere,eyw..
 
Merhaba dostlar;
23 Eylül 2005 tarihinden itibaren Dummy Rock Bar her cuma dolup taşacak...
Çünkülüm, Catta Qully çalacak, gençler eğlenecek. Evi olanlar evine; köyü olanlar köyüne; eğlenmek isteyenler Dummy'ye. :LOL:
 
Her geçen gün yeni ve güzel haberler alıyoruz. Nereye varacak bunun sonu sevgili Catta Qully :LOL:
Gençler sadece her cuma Dummy'de mi eğlenecek? Yoksa var mı açıklamak istediğiniz başka şeyler. :D :?: :?:
 
Geri
Üst