kate winslet

The Life of David Gale ve Quills filmleriyle beğenimi kazanmıştı ama Eternal Sunshine of the Spotless Mind'ı nihayet izleyince bu oyuncuya hayran kaldım.Bence her rolün altından kalkabilecek bir oyuncu.
 
en son Aşk ve Sigara'da james gandolfini'nin hayatının odağına seksi koymuş, 10 küsür ıq'lü metresi rolünde izlerken aslında antipatik de olabiliyomuş diye düşündüm, ama turturro filmin görsellik ve içerik açısından en iyi sahnesini yine kate'e saklamış(su altı sahnesi bence filmin en güzel sahnesi...)
 
Selam!
Bir baska mesajimda soyledigim gibi aradim ve buldum hehe.Bu hanim kizimizla tanismam "Titanic" filmine rastgelir.Ne yazik ki cogunlukta bu filmle tanismistir bu oyuncuyla.Keske daha spesifik olsaydim da bilinmeyen bir filmiyle tanissaydim ya neyse.Buna da sukur edeyim.
Zaten o filmden sonra hanim kizimizin isleri iyice acilmis, gittikce artan bir ivmeyle teklif ustune teklif almistir.Bu senede bereketli bir sene gecirmis.
"The Holiday", "Flushed Away" , "All the King's Men", "Little Children" gibi projelerde rol almis.Eee banada izlemek duser. :p

Not: Hanim kizimizin ilginc bir dudak yapisi var.Ilk bakista hemen dikkati cekiyor.Serbetimsi gibi birsey...
Bir de su oynuyor bu oynuyor diye sadece hayran olunan oyuncular icin gozu kapali film izlememek lazim tabii. :roll:
 
eternal sunshine da deiştirdiği saç renklerine ve tabiki oyunculuguna hasta oldugum hatun
 
7257607.3.jpg


jude;

bu başlıkta bahsedilmiş filmden. genç kate winslet yanında en sevdiğim doctor who abimiz baş rolde. yazar Thomas hardy nin romanından uyarlama ve en sevdiğim brit yönetmenlerden Michael winterbottom ın ilk filmi. kafa yormayan ama çok acıklı bir dram. inançlı bir adamın geldiği nokta. parasızlığın ve başarısızlığın gözü körolsun...

bu da yönetmeni en iyi tanımlayan yazıdır. saygılar winterbottom abime.
https://eksisozluk.com/entry/32001763
 
Geri
Üst