AzâzîL

Tarz: Senfonik - Gotik Metal

2003 yılının sonlarında Murat Miroğlu'nun eski dostlarıyla çalışmak istemesiyle birlikte grubun temelleri atılmış oldu. 2004 yılının Şubat ayında Kaan Tuna ve Anıl Eser'in gruba çağrılmalarıyla Murat Miroğlu önderliğinde çekirdek kadro oluştu. The Last Breath adı altında çalışmlara başlandı. Vokalde Murat Miroğlu, bas gitarda Kaan Tuna, ritm gitarda Anıl Eser, solo gitarda Gökhan Kanber ve davulda ise Oktay Karahan çalışmalarına bu şekilde devam ettiler. Grup ismi Angel in Shadows olarak değiştirildikten sonra aynı kadroyla 2004 yılının Nisan ayında demo kayıt dolduruldu.
Müzisyen değişiklikleri ve grubun şekillenen tarzına paralel olarak yeni enstrümanların gruba dahil edilmesiyle birlikte topluluğun ilerleyişi hızlandı. 2005 yılının Mart ayında Sinem Akar kemancılık ve soprano vokalistlik görevleriyle gruba dahil oldu. Klavyeci arayışına giren grubumuz aynı ay içerisinde Irmak Güneş Aydın'la anlaşarak yeni klavyecisiyle çalışmalara başladı. Ciddi projelerle kişiliğini dinleyicisine aktarma çabası içinde olan grubumuz ikinci ismi olarak Azâzîl'i kabul ederek yorumlama ve beste çalışmalarıyla yoluna devam etti. Kişisel sebeplerden dolayı Oktay Karahan'ın ve Gökhan Kanber'in gruptan ayrılmasından sonra grupta davula Göktuğ Yurt, solo gitara da Göker Önder geçti. Temmuz ayında da Gönül Yaşar grubumuza yan flütist olarak dahil oldu. Grup bu kadroyla çalışmalarını sürdürmektedir.


Grup elemanları:
Murat Miroğlu .... vokal
Sinem Akar .... keman & soprano vokal
Irmak G. Aydın .... klavye
Gönül Yaşar .... flüt
Kaan Tuna .... bas gitar
Anıl Eser .... ritim gitar
Göker Önder .... solo gitar
Göktuğ Yurt .... davul


Demo:
http://www.garaj.org/haber/7854/yeni-demo-nonexisted-az-z-l.htm


Grubun yer aldığı etkinlikler, grup ve elemanları hakkında daha fazla bilgi için:
www.azazil.tr.cx
http://ais.garaj.org/
 
İşte örnek bir başlık. İlk seferde Forum Kurallarına uygun başlık açtığınız için sizi örnek grup başlığı ilan ediyorum. Başarılar :D
 
Sahne alacak gruplar: AzaziL, Electric Circus
Yer: Dorock Bar, Taksim
Zaman: 23 Eylül 2005, 20:30
Giriş: Ücretsiz

Azazil'in nasıl bir grup olduğunu merak eden herkese, eğer vaktiniz varsa mutlaka gelin dinleyin derim. =)
 
Ben sizi hem stüdyoda dinledim hem de injustice şarkınızın kayıtını dinledim ..çok iyi iş çıkarıyosunuz
Benceamatör grup bölümünde değilde profesyonel tarafta olmalısızınız.. Çünkü grubun bütün üyeleri profesyonel.. Kısa zamanda adınızdan fazlaca söz ettireceğinizden eminim.. Başarılarınızn devamını diliyorum..
 
Geri
Üst