Srv Müzik Hakkında Bilgisi Olan..

P

Pentaxian

Merhabalar

Elimde Rg2550 var bilenler bilir. Gitarımı internet üzerinden satamadığım için cumartesi kadıköydeki Feridun ustaya bakımlarını yapması için bıraktım. Bu cumartesi de gidip alacağım gitarı ve doğruca Srv yolunu tutacağım.

Öncelikle sormak istediğim Srv tam olarak nerede?

Kadıköyde pera müzik ve gargamel giyim dükkanını biliyorum. Fazla yer bilmem. Boğadan yukarı çıkmasını biliyorum birde :D

Onun dışında Özlem hanım ile ilgili bir şey bulamadım nasıl biri ile karşılaşacağımı bilmiyorum.

Gitarımın değerini o mu belirleyecek yoksa ben mi?

Gitarımı ben bunu almak istemiyorum deyip beni geri çevirir mi?

Gerçi sitesinde Rg1570 de var.

Dükkana girdikten sonra nasıl gelişiyor olay kısaca anlatır mısınız?

Ben gitarımdaki bütün kozmetik sorunları göstereceğim.
 
Dostum özlem gitardan çok iyi anlar sen merak etme. Çokta iyi bir esnaftır. Hiç görmeden kargoya iki sefer gitar aldım kendisinden. Gitar satarken arızası vs. varsa söyler sattığı malın arasındadır. Hiç konsinye bırakmadım kendisine fiyat konusunda yönlendirecektir seni.
 
Özlemi tanımayan yoktur. problemsizlik ve güvenilirlik gibi vasıfların çok daha üzerinde bir kişilik ve işletmenin sahibidir.
 
Peki nasıl gidebilirim.

Dediğim gibi boğa,gargamel ve pera müziğin yerini biliyorum. Birde Feridun ustanın atölyeyi.
 
SRV için boğa'dan Bahariye'ye doğru dümdüz gidip, Süreyya Operası'nı geçtikten biraz sonra araç yolundan sağa döneceksiniz. Sonra da Barlar Sokağına girersiniz. İkinci ya da üçüncü sol olması lazım. Barlar sokağında da 100-150 m yürüdükten sonra sol tarafta.
 
Teşekkür ederim yol bilgisi için. Gitarda Ibanez olduğuna göre alır umarım. Zaten elime 1300 1400 gibi bir şey geçsin diye bir şey yok kafamda .
 
Gitarımı SRV Müzikten aldım. İyiki de almışım. Ben aldığım zaman taksit imkanı yoktu nakit aldım.Taksit yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Özlem Hanımda süper bir insan bu arada. İlgisi alakası süper.
 
taksit var ama yüksek vade farkları ve vergiler dahilinde.. anlayacağınız taksit yok ibanez hususunda ise elit bir model değilse bırakıp satmanız zor
 
Arkadaşım vakti zamanında gitar bırakmıştı. Sonra vazgeçiyor satmaktan, haber veriyor, yolda giderken özlem gitarı satıyor. hem de değerinden daha az bir rakama. arkadaşım da bu foruma üye, belki denk gelirse o da yazar bişiyler. en güzeli sahibinden satmak, ya da hiç bulaşmamak.
 
Geri
Üst