Esp

12-14 ekim hafta sonunda dünyada tüm esp marka ürünlerde %25 indirim var. Bu yıl ilki her yıl ise 1 kere 1 gün önceden haber verilerek böyle bir haftasonu belirlenecek. Bence çok iyi fırsat ciddi derecede uygun fiyata düşüyor en pahalı gitarlar bile. Yararı olursa ne ala.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
%100 bindirim olduğu konusunda tamamen hak veriyorum kardeşim :) ama ıvır zıvır da öyle indirim olmayacağı için gitmeyen müşteri yine gitmez. Ben seneye yakalamaya çalışıcam mesela esp eclipse 5000 lira civarı bu hafta sonu 3700e alabiliyosun iyi fırsat bence vallah.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
forumdaki eclipseleri takip ediyorum. Bendeki ideal meselesi olduğu için yaklaşmıyorum bile. İdealimde eclipse 1 ctm full thickness vintage black rengi var. Bu model bu forum olsun başka forum olsun hiç uğramadı. Ben illede ona sahip olmak istiyorum başka herhangi bi gitar istemiyorum. Ayrıca abd konusunda da haklısın :D Ancak eclipseler gibson custom ile davalık olduğu için artık 4 potlu versiyonların satışı yasak. Ayrıca o abd deki eclipse 2 lerde full thickness üretimi yok. Şans işte benimkisi :D seneye bakcaz artık.
 
İyiymiş öyleyse ESP almak isteyenlere fırsat.. Gerçi yine de amerikaya göre pahalı kalıyor ama komisyon, kargo vs. de işin içine girince aşağı yukarı yaklaşır heralde fiyatlar. Bir de senin gibi mesela Eclipse I ctm FT arayanlar zaten amerikadan bulamaz o zaman daha da iyi olur bu..
 
sahibinden deki gitarları da biliyorum abi. Biri 4100 lira diyor efsane ilan bence :) öbürü de 3250 diyor. Zaten 3250 çıkarabilen adam biraz daha bekler 4900 liraya ilk kullanıcı olur derim ben. Ikinci kullanıcı olacak isem maksimum 2500 veririm. Onlara da bu fiyata inin demedim ama istedikleri fiyata da satamayacaklarını söylemiştim.
 
Sevgili forum üyeleri,

Geçen hafta sonu tüm dünyada gerçekleştiren ESP indirim etkinliğinden sonra LTD gitarlar ile ilgili indirim talep eden çok fazla mail, telefon aldık ve sonuç olarak biz de kendi kampanyamızı yarattık.

LTD gitarlar, Türkiye'deki tarihinde ilk kez indirime giriyor. Yüzde 25 oranındaki bu indirimi herkesin duyması, yararlanması için forumdan da paylaşmak istedik.

İndirim dün gece 00:00'dan sonra www.peramusical.com'da başladı. 29 Ekim'e kadar Tünel, Kadıköy ve İzmir - Çankaya mağazalarımızda sürecek.

Her zamanki gibi gitarlar On Stage askı, kablo, Jim Dunlop pena ve orjinal kılıf/gigbag'le teslim ediliyor. Ayrıca tüm LTD'ler ömür boyu ücretsiz bakım garantisine sahip bildiğiniz gibi. Yani gitarı aldıktan sonra, sap ayarı, genel bakım gibi işlemlere hiçbir zaman ekstra ücret ödemiyorsunuz.

Her zaman tüm gitarları rahatça denemek, sohbet etmek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak için mağazalarımıza bekleriz.

Sevgi ve saygılarımızla,

PERA MUSICAL INSTRUMENTS
www.peramusical.com
 
Geri
Üst