Marta

Marta "Bulutlar Arasında"



Türkiye'deki indie müzik kontenjanında güzel bir yer etmeye hazırlanan Marta, Bulutlar Arasında adlı ilk Ep'isi ile gün yüzüne çıktı.​

Eren Günsan, Tahsin Güngör Aktürk, Atalay Akçadoğan ve Mehmet Akgün 4'lüsünün; birbirlerini tamamlayıcı gitar yapıları ve derinlik tabanlı vokal anlayışı üzerine şekillendirdikleri müziklerinin ürünü olan EP'leri Bulutlar Arasında online olarak soundcloud sayfalarından dinlenilebilir.

SAE İstanbul stüdyolarında 3 aylık bir süre zarfında hazırladıkları albümde; Venüs, Gök Düşü, Yaz Geldi ve Cennetlikler adlı 4 şarkı yer almakta. İsmi melodilere hakkını teslim ederken; Ece Zeber'in çizimiyle hazırlanan kapakla da bir bütünlük içerisinde. Grubun kurulduğu ilk zamanının mahsulu olan şarkılar sizlere Bulutlar Arasında kısa bir seyahat vaat ediyor. Halihazırda kaydettikleri diğer şarkıları ise yakın bir zamanda içerisinde bir video klip ile beraber sunulacak.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLq27Ya1mQjMozhHP5q_mvlt613YPjSYLy


http://www.facebook.com/martaistanbul

http://www.youtube.com/playlist?list=PLq27Ya1mQjMozhHP5q_mvlt613YPjSYLy
 
Sakin'den çokça etkilendiğinizi söyleyebilirim, hatta bir ara dalmışım Sakin çalıyor zannettim. Beğendim ben, elinize sağlık :)

Edit: Yaz geldi ne güzelmiş öyle, albüm çıkacak mı? Listeme ekledim :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Öncelikle dinleyip yorum yaptığınız için teşekkür ederiz. Beğenmenize çok sevindik. Albüm için kayıt sürecimiz devam ediyor. Umarım yakın zamanda mutlu haberler verebiliriz.

Görüşmek dileğiyle...
 
Uzak Ülke EP yayında:

İlk EP Bulutlar Arasında’nın yayınlanmasından yaklaşık bir sene sonra ikinci EP Uzak Ülke Aralık 2013’te yayınlandı. Güzel Bir Gün, Uzak Ülke ve Güneşe Bakarken adlı üç şarkıdan oluşan EP’nin kayıt ve mixleri İstanbul Bilgi Üniversitesi Stüdyoları’nda gerçekleştirilirken, mastering işlemi stüdyo18 tarafından yapıldı. Kayıtları aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz:

http://www.martamuzik.com/uzak-ulke


Keyifli dinlemeler
 
Geri
Üst