Bleed Myself Tonight

2004 senesi aralık ayında önceki projelerine son veren grup elemanları Bleed Myself Tonight olarak toplanmaya karar verdi. ilk başlarda kadrosu farklı kişilerden oluşan grup mayıs ayında şuanki kadrosunu oluşturabildi.
başlangıçta pure,hardocore anlayışıyla yola çıkan grup gitaristinin ağır metal müzik etkisi altında olması nedeni ile içinde bastırılmış olan metal zevkini müziğe yansıtmaya karar verdi. özellikle swedish death etkisinin hissedildiği grupta son dönemde amerkida popüler olan hardcore/metal karışımı müziğe yansıtıldı. her nekadar belirli bir tarzın hakim olması istenilmese de grubu anlatacak tek cümle kuşkusuz şu olacaktır " all kinds of core"

geçmiş konserler
Ollie bar
Bronx bar (pickpocket-joke for a while)
Liferoof
Vox with last hope(3 albümlü bulgar hardcore grubu)

Demo kayıtları ve daha fazla bilgi için ;

www.bleedmyselftonight.com
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
TASLAK-A3.gif


Dream & Anti Organizasyon' un birlikte düzenlediği Ankara' da 40. konsere ulaşmış ROCK A LIVE serisi artık İstabul/Taksim Bronx Music Club 'ta da gerçekleşek.

11 Eylül Pazar günü; 2003 Roxy Müzik Günleri yarışması 1.si PICKPOCKET, Amerikada popülerliğini sürdüren hardcore/ metal tarzının Türkiye' deki temsilcisi BLEED MYSELF TONIGHT, alternatif ve melankolik bir tarza sahip olan ve şu sıralar amatör piyasada ilgi gören gruplardan ASİLBENT pazar akşamı bizlerle olacak, 19:00 sularında başlayacak konserin giriş ücreti 7 YTL olup fiyata 1 BİRA dahildir..

Beyoğlu ve çevresindeki en gözde mekanlardan biri olan Bronx Music Club yapmış olduğu organizasyonların yanısıra teknik imkanları ile de müzikseverlerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Bronx; İstiklal Caddesi üzerinde, Paşabahçe' nin sokağında bulunan Terkos Pasajı' nın içinde yer almaktadır.

www.dreamorg.com
[email protected]
---------------------------------------------
www.pickpocketband.com
www.bleedmyselftonight.com
www.purevolume.com/asilbent
 
daha önce yine bronxta pickpockettan önce izlemiştim, sanırım tarz değiştirmişsiniz baya sağlam olduğunu söylediler web sayfanızdan indirip dinlemeye çalışıcam..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Artık son hatırlatmaları yapalım Bleed Myself Tonight pazar günü gerçekleşecek olan Rock Alive (İst) serisinin sezon açılış konserinde Pickpocket ve Asilbent ile beraber Taksim BRONX'ta sahne alıcaklar saat:18:30da gece start alıcak, giriş fiyaları 7ytl olup 1 BİRA dahildir..

Bronx : Terkos Pasajı içinde..
 

Benzer konular

Geri
Üst